Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Γελάνε και οι πέτρες του Κούλε με τον… φτωχό ΚΟΥΡΑΚΗ





Η κατάσταση στο Ηράκλειο θυμίζει καρναβάλι του ΡΙΟ. Πούστηδες και παλληκάρια δεν έγιναν μαλλιά κουβάρια  
Μας έχει κάνει ρε παιδί μου ο ξευτίλας να πάθει η σπλήνα μας από τα γέλια. Κοντεύει να έχει την μισή πόλη, και μας λέει ότι μένει σε φτωχοκαλυβο. Όντως μένει σε φτωχοκαλυβο αλλά είναι το σουπερ καμουφλάζ αφού τα έχει όλα σε άλλα ονόματα συγγενικά και ανώνυμες εταιρίες. Δεν φταίει όμως ο Νονός αλλά όλοι οι υποτακτικοί πολίτες που τρέχουν να γλύψουν κανένα κόκκαλο από τα αποφάγια του ψηφίζοντας τον . Είναι ντροπή αίσχος και όνειδος αυτό που συμβαίνει. Τελευταίο κατόρθωμα του είναι ότι  το παλιό φιλαράκι του και συντρώγων  στο Δήμο ως παλιοί πασοκτζήδες και οι δυο ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ νυν όμως τώρα ΣΥΡΙΖΑ αφου προηγουμένως τον είχε καταγγείλει για πολλά Τώρα τον επισκέφτηκε στο δημαρχείο για να εκφράσει την έμμεση στήριξη του στο λαμόγιο. Όσοι νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ βλέπε ΚΟΥΡΑΚΗ έχουν κόντρα είναι γελασμένοι. Τα ίδια σκατα είναι .Μια ζωή μαζί τα έτρωγαν και θα συνεχίσουν να τα τρώνε αφού τα Ηρακλειώτικα ζώα,  παραμένουν …ζώα.
Το καλύτερο το φυλαξαμε για το τέλος. Στο Ηράκλειο κατεβαίνει ο συνδυασμός του δήθεν ανεξαρτήτου ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ στον δεύτερο γύρω κόντρα στο νονό ΚΟΥΡΑΚΗ, υποστηριζόμενος από όλους τους άλλους εκτός του Σύριζα και του Κ.Κ.Ε .Δηλαδή μερικούς από  την αποτυχημένη Νουδούλα βλέπε Πασπάτης ,τους ΑΝΕΛΛ την ΔΗΜΑΡ και το κακό παλαιοπασικικό συναπάντημα ,
Δηλαδή στην ουσία τον αρχινονό στηρίζουν όλο το λασπωμένο ΠΑΣΟΚ,  ο Σύριζα με ψήφο δήθεν κατά συνείδηση,  το Κ.Κ.Ε με δήθεν ψήφο κατά συνείδηση και η μισή Νουδούλα που πρόσκειται στον Κεφαλογιάννη που έχει πάρει από τον Σαμαρά εντολή να στηρίξει πάση θυσία τον φίλο του Βενιζέλου πασοκοΚουράκη,  με αντάλλαγμα εάν δεν εκλέγει ευρωβουλευτής, γιατί παίζει και αυτό ,αφού πήραν είδηση οι Κρητικοί το βρώμικο παιχνίδι του, να τον κάνει υπουργό ( εάν προλάβει βέβαια και δεν πέσει η κυβέρνηση) .       
Άντε τώρα εσύ μαλάκα Ηρακλειώτη, να πέσεις …από την Σκύλλα στην Χάρυβδη.

 

Ο Κουράκης ψάχνει «προσωρινούς» μαλάκες

 

Πόσες εταιρίες έχει τελικά ο υιός ΚΟΥΡΑΚΗΣ ...

 

Επιτέλους και μια ποινή το αρχιλαμόγιο τον Κουράκη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...