Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ο Κουράκης ψάχνει «προσωρινούς» μαλάκες για τον ΟΦΗ



Δηλαδή για να το πούμε με απλά λόγια, Κοιτάτε να δείτε έχει ποιο πολύ κονόμα ο δήμος, και με ενδιαφέρει την δεδομένη στιγμή, ποιο πολύ. Την κάνω λοιπόν με ελαφρά πηδηματάκια και κόψτε τον σβέρκο σας. Πρέπει να κοιτάξω το μέλλον της τσέπης μου, και τις εταιρίες μου. Βρείτε προσωρινά κανένα κορόιδο να τραβήξει το κουπί, και αν δεν μου αρέσει, σας ξαναβάζω να το… διώξετε. Εμείς του είχαμε γράψει και μάλλον ..εισακουστήκαμε. « Όταν έκανες τις εταιρίες με Γκαγκάτζηδες κ.λπ την σκεπτόσουν; Εμείς σε έχουμε εγκαλέσει για πολλά επανειλημμένως όπως μπορείς να δεις εδώ Νέες «αποκαλύψεις». Κε ΚΟΥΡΑΚΗ αγόρασε ο υιός ρετιρέ; και εδω Πόσες εταιρίες έχει τελικά ο υιός ΚΟΥΡΑΚΗΣ; και εδω O ΠΑΣΟΚΟΣ δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης έχει 25χρονο γιό με ΑΕ ! και εδώ "Μέτοχος σε εταιρεία ο γιος του Κουράκη με 153.000 ευρώ σου τα υπενθυμίζουμε διότι απάντηση για να μας λυθούν οι… απορίες και τα ερωτήματα δεν πήραμε ποτέ. Εάν θέλεις το καλό του ΟΦΗ όπως λες, άδειασε μας την γωνιά, και άφησε κανέναν σωστό να κάνει κουμάντο. Αρκετά έχεις υπό την «επικυριαρχία» σου στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Δεν σου φτάνουν;»

Από το 2810 H συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κρητικής ομάδας διήρκεσε για περίπου 1,5 ώρα καθώς ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα. Παρόντες ήταν οι Γιάννης Κουράκης, Βασίλης Ξημέρης, Μανώλης Βρέντζος, Μανώλης Παπακαλιάτης, Νίκος Μαχλάς, Μανώλης Δαμιανάκης, Γιώργος Αμπαρτζάκης, Χρήστος Μιχαλόπουλος όπου συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα

Στο Δ.Σ. τέθηκαν επί τάπητος όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν τον σύλλογο όπως η διάδοχη κατάσταση στον σύλλογο από τις 28 Ιουλίου. Βασικό αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η επόμενη μέρα στον ΟΦΗ καθώς ο Γιάννης Κουράκης έχει γνωστοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας.

Κουράκης: "Θα είμαι πάντα δίπλα στον ΟΦΗ, δεν τον εγκαταλείπω"
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε μετά το τέλος της συνεδρίασης ότι "δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου σαν πρόεδρος. Λόγω των επικείμενων εκλογών δεν μπορώ να συνεχίσω στην θέση του προέδρου. Όμως αυτό το γεγονός δεν σημαίνει ότι φεύγω από τον ΟΦΗ. Θα συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα και δεν την εγκαταλείπω σε καμία περίπτωση" ήταν τα λόγια του Γιάννη Κουράκη.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, ο πρόεδρος της ομάδας πρόσθεσε "η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Αν γίνει πετυχημένα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τότε ο ΟΦΗ μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να μην έχει ανάγκη κανέναν άλλον πέραν από τον κόσμο που είναι μεγάλος συμπαραστάτης".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Κουράκης θα παραμείνει στην προεδρία του ΟΦΗ μέχρι τις 28 Ιουλίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...