Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Όλα έχουν μία τιμή.



Αλβανικό Δάνειο ζωής. Η μπαλάντα του κυρ Νότη.

Στις 24 Μαΐου, ο Νότης Σφακιανάκης θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στα Τίρανα της Αλβανίας με τιμές των εισιτηρίων που κυμαίνονται,  από 120 έως 200 ευρώ. Επειδή διατυμπανίζει πολύ την ελληνικότητά του, γιατί πήρε αυτή την απόφαση;», «Άρα που καταλήγουμε;» «Ότι όταν μιλάει το χρήμα τελειώνει η ιδεολογία».
Ο Νότης Σφακιανάκης κατά καιρούς έχει προκαλέσει με αυτά που λέει, καθώς οι κοινωνικοπολιτικές του απόψεις, τείνουν προς την δεξιά... Την άκρα δεξιά μάλιστα, καθώς είναι δηλωμένος υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής. Και όλα αυτά, μόλις λίγες ημέρες μετά το «κράξιμο» που είχε ρίξει στην Ελένη Φουρέιρα σχετικά με το γεγονός ότι ανέλαβε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision.
«Της Ελένης δεν το έχω ακούσει το τραγούδι αλλά αυτό τώρα που μου είπες ότι συμμετέχει για λογαριασμό της Κύπρου, τι είναι αυτό το πράγμα; Συμμετέχω εγώ με τη Ρωσία αλλά είμαι Γερμανός και το τραγούδι το έχει γράψει ένας Έλληνας... Αυτό δεν είναι σωστό! Είναι δυνατόν ένας καλλιτέχνης να πηγαίνει με την Γερμανία αλλά να έχει καταγωγή από.... αλλού;».

3 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Σκατα παντου!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ασχολείστε με αποτυχημενους καλλιτέχνες?

Ανώνυμος είπε...

Και επειδη ειναι υποστηρικτης της Χρυσης Αυγης απαγορευεται να πηγαινει οπουδηποτε; Ειμαστε σε πολεμο με την Αλβανια;
Καλα κανει και πηγαινει οπου νομιζει,μονο τα κομμουνια θα κονομανε σ αυτη τη χωρα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...