Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Όνειρα φθινοπωρινής νυκτός.



Προβάδισμα σχεδόν δέκα μονάδων έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει νέα δημοσκόπηση, χωρίς όμως να υπολογίζει την συμφωνημένη αναρρίχηση του Καραμανλη στην προεδρία της δημοκρατίας ,γεγονός που θα δώσει πολύ μαύρο στον Κούλη.
Στην έρευνα της Metron Analysis για την εφημερίδα «Τα Νέα», η ΝΔ συγκεντρώνει το 26% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 16,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην εκτίμηση ψήφου, η διαφορά είναι μεγαλύτερη, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει το 36,7% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 22,7%.
Πιο αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου στην τρίτη θέση βρίσκεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,2% και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 5,2%, ΚΚΕ με 5%, Ένωση Κεντρώων με 2,4%, το Ποτάμι με 2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1,4%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,2% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 10%.
Στην εκτίμηση ψήφου πίσω από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 8,8%, η Χρυσή Αυγή με 7,3%, το ΚΚΕ με 7,1, η Ένωση Κεντρώων με 3,4%, οι ΑΝΕΛ με 2,9% και το Ποτάμι με 2,8%.
Σε ό,τι αφορά την παράσταση νίκης, το 68% προβλέπει επικράτηση της ΝΔ (40% με μικρή διαφορά, 28% με μεγάλη διαφορά) και μόλις το 17% «βλέπει» νίκη του ΣΥΡΙΖΑ (1% με μεγάλη διαφορά, 16% με μικρή).
Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο για πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 25% έναντι 13% του Αλέξη Τσίπρα, αλλά το 43% απαντά «Κανένας». Ακόμη, το 75% κρίνει ως αρνητικό το έργο της κυβέρνησης και το 71% έχει αρνητική γνώμη για τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του ο κ. Τσίπρας.
Στον αντίποδα, το 64% έχει αρνητική εντύπωση για την αξιωματική αντιπολίτευση της ΝΔ και το 59% αρνητική γνώμη για τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του ο κ. Μητσοτάκης.



Έτσι ασκείται η πολιτική εργασίας στην Ελλάδα των Μνημονίων μαλάκα μου...
Μόνο τα μπούτια της Έφης δίνουν πέντε επιπλέον μονάδες από την Κρήτη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Οί δημοσκοπίσεις είναι όργανο τών εβραίων τοκογλύφων . Λένε έμεσα τα αποτελέσματα τών εκλογών έτσι όπως θά τά βγάλουν συμφωνα μέ τά σχέδιά τους . Τά δίποδα νομίζουν ότι είναι τά πραγματικά ποσοστά κάθε κόμματος καί ούτε ψύλος στόν κόρφο τους .....
Τί δέν κατάλαβες ηλίθιε !!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μέ τόν δεύτερο σχολιαστή αλλά καί μέ τόν πρώτο , γιατί όντος τό σανό στήν Ελλάδα προσφέρεται κατά τόνους στά πρόβατα πού ακολουθούν τά κόμματα πού ίδρυσε ό ρόθτσάιλντ τό 1973 γιατί τό 1974 τά έθεσε σέ κυκλοφορία μέ θαυμαστά αποτελέσματα ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...