Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Ρε μπας και βλέπω....εφιάλτη ;




Και επισήμως με την βούλα προτεκτοράτο. Πάντως όμως μας αφήνουν να έχουμε πρωθυπουργό, υπουργούς, πρόεδρο της δημοκρατίας κ.α. καλούδια. Το ταμείο όμως στο… Βερολίνο. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν οι πούστηδες.
Μέχρι πέρυσι οι φορολογικές δηλώσεις, καθώς και τα έσοδα, αφορούσαν την Ελληνική Δημοκρατία και αρμόδιος φορέας το ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
Από 1/1/2017 αφορούν την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων... Σήμερα, ακόμη και στις φορολογικές δηλώσεις καταργήθηκε η Ελληνική Δημοκρατία.

Οι φορολογικές δηλώσεις εκδίδονται στο όνομα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η οποία ελέγχεται καθ’όλοκληρίαν από τους δανειστές-τοκογλύφους. Ουσιαστικά και πρακτικά λοιπόν τα έγγραφα επιβεβαιώνουν την απόλυτη κατοχή την οποία υφίσταται η χώρα και ο λαός, με τα χρήματα να πηγαίνουν κατευθείαν στα γερμανικά ταμεία.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε να πληρώνετε τους τοκογλύφους. Το είπαμε εκατό φορές. Δεν έχουν καμία νομιμοποίηση. Σε όσους αρέσει το Γερμανικό πήδημα, σκασμός και τα κεφάλια μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Βάλε ρε παιδί μου κάτι για το survivor,Τι μας ενδιαφέρουν αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Και καμιά εξωτική συνταγή του τύπου Πιτάκια με κινόα, φέτα και ελιές ρε γαμώτο. Εκτός του ότι θα σου ανεβάσει την επισκεψιμοτητα στα ύψη, είναι και της μόδας..


Ixnos είπε...

Πάρτε τη συνταγή του Ντάνου, με τα διάσημα πιτάκια του για να ησυχάσετε.. Για την παρασκευή χρειαζόμαστε:
Αλεύρι
Νερό
Καρύδα (νερό και τριμμένη)
Αλάτι
Λάδι
Φτιάχνουμε ένα κλασικό ζυμάρι με αλεύρι, νερό, λίγο αλάτι και όσο νερό βγάλει η καρύδα. Προσθέτουμε τριμμένη καρύδα (και άλλο αλεύρι αν χρειάζεται) και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ωραίο ζυμάρι.
Πλάθουμε τα πιτάκια, του Ντάνου είναι πιο μικρά και λεπτά, και παράλληλα, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές και μόλις ροδίσουν, τα βγάζουμε σε ένα πιάτο. Αν θέλετε να γίνουν πλούσια σε γεύση και υφή προσθέστε περισσότερο λάδι στο τηγάνι.
Εάν θέλετε έχω και για χοχλιούς μπουμπουριστούς.

Ανώνυμος είπε...

Τι διαβαζω 6:30 το πρωι Θεε μου.
Μαγκεχ, βαλτε μπροστα και αρχιστε να σπερνετε ο,τι βρειτε οπου βρειτε γιατι ερχεται τρελλη πεινα! Και δεν προκειται να σας ταισει ΚΑΝΕΝΑΣ, μην περιμενετε και μην επαφιεστε στην επομενη μερα.
Κανετε τα κουμαντα σας γιατι ερχονται ημερες που τα χρονια της κατοχης θα μοιαζουν παιδικη χαρα!

Ανώνυμος είπε...

@ixnos
Εξαιρετική συνταγή...!
Δυστυχώς οι Έλληνες κοιμούνται βαθιά ακόμη...
Από το 2000 ακόμη κάποιοι το έλεγαν,ήδη από το 2005 υπήρχε έντονο πρόβλημα...

Δραχμή ή Ευρώ
https://www.youtube.com/watch?v=I2AipK6CDG8

Η Μεγαλειώδης απάτη του Ευρώ,
το Οθνείο νόμισμα
https://www.politeianet.gr/books/9789601410715-kolmer-konstantinos-libanis-i-megaleiodis-apati-tou-euro-181234

88007 είπε...

Είτε τους πληρώνει κανείς είτε όχι, η Ανεξάρτητη Αρχή, μέσω των κατά τόπους νομικού τμήματος της ΔΟΫ, δίδει εντολή κατάσχεσης ποσών από τραπεζικούς λογαριασμούς, μισθοδοσίας και συντάξεων.

Ανώνυμος είπε...

Όχι, δεν βλέπεις εφιάλτη . Να διαβάζεις δεν γνωρίζεις. Υπάρχει και το εθνόσημο όπως και το λογότυπο. Δεν υποστηρίζω τους αλητοτσιπραίους, αλλά εσείς να μην γράφετε ανακρίβειες.

Ανώνυμος είπε...

Που το είδες ρε γιατί εγώ έψαξα και δεν τα είδα.

Ανώνυμος είπε...

Αριστερούλη που ΔΕΝ υποστηρίζεις τους αλητοτσιπραιους , άραξε στην παραπληροφόρηση σου, γιατί το έψαξα το θέμα με την ΑΑΔΕ και τις δηλώσεις ,και δεν έχεις δίκιο. Όντως κάνουμε φορολογική δήλωση σε μια μη ελεγχόμενη αρχή από το ελληνικό κράτος αλλά από τους ξένους. Καλά θα κάνεις να ενημερωθείς περισσότερο.

Ixnos είπε...

Εγώ πάντως ο…. αγράμματος των είκοσι χιλιάδων πόστ και οκτώ χρόνια blogger με όλα τα καλά και τα κακά μου, δεν θα απαντήσω σε έναν ….παραμορφωμένο.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή έπεσα πάνω σε ξερόλες, και σε ... φίλο με είκοσι χιλιάδες ποστ και οκτώ χρόνια blogger , δείτε μια φορολογική δήλωση τι περιέχει στην πρώτη σελίδα, και μετά αρχίστε πάλι τις βλακείες περί "αριστερούλη", παραμορφωμένου, και λοιπές αηδίες. Μπορείς να έχεις αντιρρήσεις, χωρίς να "βρίζεις" και να παριστάνεις το αντράκι ανώνυμα. Δείτε μια φορολογική δήλωση ,γράφω πάλι, και θα αναθεωρήσετε όλες τις εξυπνάδες. Αυτά, και καλή σας νύχτα ... αντράκια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...