Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Την έψαχναν στα όρη, και την βρήκαν να κάνει άνετη… μπάνιο σε πισίνα.



Αίσιο αλλά ταυτόχρονα απίστευτο τέλος είχε η υπόθεση αναζήτησης της γυναίκας για την οποία κινητοποιήθηκαν Αστυνομικοί και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, ψάχνοντας την από το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Χερσονήσου. Η χαζοχαρούμενη  από το Ισραήλ που είχε καλέσει σπαρακτικά σε βοήθεια μέσω του Ευρωπαϊκού Αριθμού 112 λέγοντας ότι βρίσκεται ανάμεσα σε Μάλια και Σταλίδα χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει το που, βρέθηκε στις 3 περίπου το μεσημέρι καλά στην υγεία της.
Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το μέρος στο οποίο βρέθηκε καθώς εντοπίστηκε να απολαμβάνει το μπάνιο της σε γνωστό χώρο αναψυχής το υδάτινο πάρκο στην περιοχή της Ανώπολης.
Σε ερώτηση των αστυνομικών, απάντησε πως όταν βρήκε ξανά τον προορισμό της, ξέχασε να ενημερώσει τις Αρχές οι οποίες είχαν κινήσει γη και ουρανό για να τη βρουν!
Δηλαδή την ώρα που εδώ και μέρες έχει στηθεί ολόκληρη επιχείρηση από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό της , η ίδια δεν θεώρησε χρέος της να ενημερώσει ότι πλέον δεν κινδυνεύει, αλλά συνέχισε κανονικά τις καλοκαιρινές της διακοπές. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει κληθεί από το Αστυνομικό τμήμα της Χερσονήσου για να δώσεις εξηγήσεις σχετικά με το περιστατικό που αναστάτωσε όλη την περιοχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...