Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Αδίστακτοι. Άρπαξαν και τα λεφτά για τα παιδάκια της UNICEF .



Οι λόγοι που οδήγησαν την διεθνή επιτροπή της Unicef να διακόψει την συμφωνία της με την υπάρχουσα Εθνική Επιτροπή της στην Ελλάδα είναι οικονομικές παρατυπίες-ατασθαλίες που αποκαλύφθηκαν μετά από ελέγχους  που διενήργησε διεθνής εταιρεία, και τα Μ.Μ.Ε ….τηρούν σιγή ιχθύος.

Η κλεπτοκρατία των αριστερών σε πλήρη έκδοση. Το απίστευτο φαγοπότι γινόταν στην Ελληνική επιτροπή της Unicef, και λέγεται οτι η τρύπα που άφησε η πρόεδρός της, αυτή η Τζιτζίκου, συνταξιούχος ήδη απ´τα 52 της και υποψήφια του Σύριζα στην Α Αθήνας, ξεπερνάει ήδη τα 2 εκατομμύρια ευρώ και οτι βόλεψε επίσης συγγενείς και φίλους της μέχρι τρίτης γενεάς...
Σοφία Τζιτζίκου. Υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνών. Στα 52 της χρόνια πήρε σύνταξη. Χρόνια αντιπρόεδρος και μετά πρόεδρος της Unicef. Κατηγορείται πως έφαγε τα λεφτά της Unicef μαζί με τους
Οι αλήτες οι Συριζαίοι χρησιμοποιούν το σκάνδαλο με την επιτροπή της Unicef για να ρίξουν λάσπη στους "προηγούμενους". Και δεν λένε πως η κυρία πρόεδρος της Unicef που ευθύνεται με την παρέα της (Κατρούγκαλος και λοιποί "αλληλέγγυοι") για το μεγάλο φαγοπότι που έγινε στη Unicef, προέρχονται όλοι από συριζα, ανταρσυα και λοιπές αριστερές δυνάμεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι,αλλα η Ψωφοδεξια δεν εχει βγει να καταγγελει το σκανδαλο,ουτε κιχ δεν κανει,οπερ σημαινει οτι εχει χεσμενη τη φωλια της και την κρατανε με στοιχεια.

Λ. Σκατουφλη

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΣΕ ΠΟΙΑΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΗΓΑΝ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...