Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η OFF SHORE του... ξεχασιάρη αντιπροέδρου.




Όταν είσαι πατριώτης και αντιπρόεδρος της Μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης που θέλει να ξανα έρθει στην εξουσία προκειμένου να υπηρετήσει ξανά τα μνημόνια και την τραπεζική μαφία είναι λογικό να βγαίνεις και να δηλώνεις πως με δυο χέρια θα ψηφίσεις μνημόνια.. Αλλά δεν μας είπατε κύριε Γεωργιάδη πως γίνεται να έχετε ξεχάσει στην δήλωση ποθεν έσχες σας που καταθέσατε στη βουλή να δηλώσετε πως είστε μέτοχος σε εταιρεία από το 2006 μέχρι το 2016 με έδρα την Κύπρο;; Άλλωστε ο αρμόδιος φορέας της Κυπριακής κυβέρνησης μας το λέει ξεκάθαρα το όνομα σας τον συνέταιρο σας και την διεύθυνση της εταιρείας σας..
Αλλά είπαμε μνημόνια ψηφίζουμε για τον λαό και εμείς θα κάνουμε business με εταιρείες που έχουν έδρα σε φορολογικούς παραδείσους..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ελλαδα καταντησε μπιζνα με οφσορ πολιτικαντιδων...δινοντας παντεσπανι στους μισους ελληνες πουζουν εις βαρος των αλλων μισων..διοριζοντας και κανοντας το δημοσιο βιομηχανια ρεμουλας με εξασφαλισμενο τεμπελικι...και εξαθλιωνοντας τον ιδιωτικο τομεα..

Ανώνυμος είπε...

Τον παλμο τον καταλαβαινεις απο τα μηνυματα και ενα καλο ξεκινημα ειναι απο τα σχολια σε βιντεακια του youtube. Οταν διαβαζεις σχολια που υμνουν πολιτικα σκουπιδια γιατι αποστομωσε ο αρεστος τους το αλλο μη αρεστο πολιτικο σκουπιδι καταλαβαινεις και την πολιτικη ηθους και ευπρεπειας που θα επικρατησει στις επομενες εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

OFFSHORE του Καρατζαφερη-ΥouTube
ΧΙΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
Offshore του Καρατζαφερη
Οffshore και ο Καρατζαφερηs;
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ-YouTube
Ο Καρατζαφερηs και η γελοιοτητα του ποθεν εσχεs!
ΠΛΕΥΡΗΣ:Ο Πατριωτισμοs του κολλαγονου!
Γιωργοs Καρατζαφερηs ο αγνοs και αμολυντοs!
Με φυλακη κινδυνευει ο Καρατζαφερηs-ΑΔΩΝΙΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ
ΣΥΡΙΖΑ Χερι-Χερι με τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!
Βαψωμαλλιαδεs οφσοροδοξοι τα κουμπαρακια Φρονιμηδηs-Μητρουλαs κλανοΛΑγΟΣ
Οπωs το λεει και η παροιμια ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ και το ΦΤΥΑΡΙ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...