Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Πήρατε είδηση ότι έκλεισε το Σκοπιανό; Mπααα.



Σε προετοιμασία της κοινής γνώμης στη χώρα του στόχευε η συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ χθες στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, ΜΙΑ. Ο Ζάεφ ξεκαθάρισε πως η χώρα του δεν πρόκειται να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ εάν δεν επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας με την Ελλάδα, κάτι που του είχε καταστήσει σαφές κατά την επίσκεψή του στην FYROM, o Στόλτενμπεργκ.
Ο Ζόραν Ζάεφ εκτίμησε ότι στην τελευταία συνάντηση που είχαν στις 30 Μαρτίου στη Βιέννη οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ σημειώθηκε σημαντική πρόοδος στη διαπραγμάτευση για την εξεύρεση λύσης στο θέμα του ονόματος και εκτίμησε ότι στη νέα συνάντηση που θα έχουν οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών στην Οχρίδα, στις 12 Απριλίου, θα μπορούσαν να υπάρξουν θετικές εξελίξεις, που θα μπορούσαν να δρομολογήσουν και συνάντηση του ίδιου με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα.



Ζάεφ: «Αν ακούσετε για συνάντησή μου με Τσίπρα, τότε η λύση στο Σκοπιανό είναι κοντά»

Στα Σκόπια την Πέμπτη ο Κοτζιάς για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας !

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οχι μονο εμφανησιακα θυμιζει παγκαλο αλλα και στην εξωτερικη πολιτικη τα ιδια κανει Ο ενας τα Ιμια ο αλλος την Μακεδονια Ερε κρεμαλες που θα στηθουν.

Ανώνυμος είπε...

απο που ορμόμενος ο ΖΑΕΦ ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙ οτι δεν θα μπει στο ΝΑΤΟ ποιον υποβολεα εχει που του λεετ τι θα πει γιατι απο μονο του το ανθρωπακι αυτο ουτε για κατουρημα δεν παει

Ανώνυμος είπε...

Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...