Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Θα βάλω μια στο μπαλκόνι. Θα μου δώσεις ένα G3;



Έχει θέα στο…. Αιγαίο.
Είπε ο ψεκασμένος Καμμένος σε παρέμβασή του στην βουλή για τους τρεις νεαρούς που την περασμένη Παρασκευή ύψωσαν ελληνικές σημαίες σε πέντε νησιά του συμπλέγματος των Φούρνων.  
«Όταν κάποιος τοποθετεί τη σημαία πρέπει να διασφαλίσει ότι θα την υπερασπιστεί με το αίμα του» και πρόσθεσε: «Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας της σημαίας είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει τη δυνατότητα να τη στηρίξει».  «Αλλιώς να έρθει και να πει στον ελληνικό στρατό ότι αποφάσισα με δύο φίλους μου που είναι Πάσχα να τη βάλω τη σημαία, να τους δώσουμε και δύο G3 της εθνοφυλακής να την υπερασπιστούν οι ίδιοι».  «Το να πάρεις μια βάρκα και να πεις, ξέρεις κάτι τώρα που είναι το Πάσχα βάζω στην τάδε βραχονησίδα μια σημαία και ας τρέχει το φυλάκιο να την υπερασπιστεί. Την υπερασπιζόμαστε όπου και αν είναι αλλά είναι μια πράξη που είναι υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει τη δυνατότητα να τη στηρίξει» πρόσθεσε.

«Εκεί όπου έχουν μπει τις υπερασπίζονται οι ένοπλες δυνάμεις» συμπλήρωσε. (Δηλαδή σε μέρη μη διεκδικήσημα από τους Τούρκους).
 Αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται στην Τουρκία από την 1η Μαρτίου επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «όμηροι». «Είναι θέμα που προκάλεσε πολλές συζητήσεις γιατί τους ανέφερα εγώ ως ομήρους.
Συνεχίζοντας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς είπε ότι «αυτά τα δύο στελέχη την ώρα του καθήκοντος έκαναν περιπολία στα ελληνικά σύνορα και τα ευρωπαϊκά για το φαινόμενο της παράνομης εισόδου στη χώρα. Διακινητές έψαχναν να βρουν. Τα στελέχη αυτά είναι και στελέχη του ΝΑΤΟ. Κανέναν δεν μπορεί να ικανοποιήσει η εικόνα του ΓΓ του οργανισμού να ακούει στωικά τον Τούρκο αξιωματικό. Δεν είναι διμερές θέμα, είναι θέμα διεθνές είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων», πετώντας έτσι το μπαλάκι στας Ευρώπας και το…ΝΑΤΟ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ; ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΣΤΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η αξέχαστη Κυρά της Ρω που την σήκωνε τόσα χρόνια βαστούσε και το…G3; Είστε προδότες ρε και δεν ξέρετε πώς να το κρύψετε. Θέλετε να κάνετε τους Έλληνες να φοβούνται να σηκώσουν την σημαία τους. Άμα δοθεί ευκαιρία θα σας κρεμάσουμε όλους.


Ανώνυμος είπε...

Aνδρέας Λοβέρδος: «Να μην αναρτούν οι πολίτες ελληνικές Σημαίες επί εθνικού εδάφους» . Δήλωσε επ΄ακριβως ότι …«πρέπει να αποφεύγουν οι Έλληνες να τοποθετούν την Ελληνική Σημαία ( όπως έκαναν οι τρεις νέοι στα πέντε νησιά της Ικαρίας) γιατί μπορεί να προκληθεί «θερμό» επεισόδιο με την Τουρκία»!

Ανώνυμος είπε...

θελω και γω ένα Α4 και ένα ΗΚ. αφου το λεει κοτσαμ υπουργαρα να μας δωσει το στρατευμα τα μεσα όπως προβλεπεται. ΤΕΑ. πολιτοφυλακή παντου. οχι μονο παραμεθοριο.
διοτι τι μας λεει ο ποιητης;;;;
δεν δυναμαι να εξασφαλισω ασφαλες περιβαλλον για τους πολιτες μου.
θα κανουμε μονοι μας κουμαντο.

Ανώνυμος είπε...

HK-11 φιλε παιρνει τα παντα επανω, κορδελα, γεμιστηρα και βαρελακι, αλλαζει και η κανη. Εχω ριξει στο στρατο και ειναι σαν να οδηγεις Rolls Royce. Ριχνεις με το διποδο με το ενα χερι και ουτε κλωτσαει ουτε τσιναει, πολυ δυναμη.

Ανώνυμος είπε...

εσυ καμμενε κατηγορουσες τον παγκαλο που ελεγε οτι ο αερας πηρε τη σημαια τωρα τι επαθες σε κολλησαν την ασθενεια των παχυδερμων
δεν ντρεπεσαι μας το επαιζες πατριωτης και εχεις γινει ιδιος με τους αριστερους απατριδες

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥΡΘΕΙ ΟΜΟΜΒΡΟΝΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΗΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Τι πως που; Τι να κανει; Ειπαμε ειναι κομμαντο, μαλακας δεν ειναι χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

18 Απριλίου 2018 - 5:35 μ.μ
ετσι αδερφε , εργαλειο.

Ανώνυμος είπε...

Αφού τό λές κάντο καί πράξη. Αλλα που να τολμησεις. Φοβασαι και τον ισκιο της κοιλιας σου .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...