Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Μήπως είναι ώρα να καταλάβουν οι Γκιουλενιστές ότι δεν χωρούν στην Ελλάδα;



Τι σόι προβοκάτσιες είναι αυτές.
Ένας ύποπτος για διασυνδέσεις με το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (09/04) στο λιμάνι της Μαρμαρίδας.
Όπως αναφέρει το yenisafak.com, πρόκειται για τον 48χρονο Μουράτ Ελμάς, ο οποίος είναι ιμάμης των «γκιουλενιστών» στη Σαμψούντα του Πόντου και δάσκαλος θρησκευτικών σε σχολεία του δικτύου Γκιουλέν.
Συνελήφθη μαζί με πέντε ακόμα ύποπτους ενώ βρισκόταν σε σκάφος με ελληνική σημαία και ετοιμαζόταν να διαφύγει για την Ελλάδα με ψεύτικη ταυτότητα.
Η υπόθεση κρίνεται ως πολύ σοβαρή, καθώς ο Elmas θεωρείται ένα από τα ηγετικά στελέχη του δικτύου FETO στην Τουρκία του εξόριστου -στις ΗΠΑ- ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν και ως εκ τούτου η σύλληψή του σε γιότ με ελληνική σημαία, προκειμένου να φυγαδευτεί στην Ελλάδα  πρόκειται να προκαλέσει νέου τριγμούς στις σχέσεις των δύο χωρών.
Ήδη τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ανάμιξη του επίσημου ελληνικού κράτους στην υπόθεση της απόδρασης του 48χρονου καταζητούμενου στην Τουρκία,
Mάλιστα αφήνουν υπονοούμενα ότι στην φυγάδευση στην Ελλάδα ήταν εμπλεκόμενες και οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες οι οποίες είχαν ναυλώσει το γιοτ, ενώ τα βέλη τους φτάνουν ακόμη και μέχρι τις ΗΠΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...