Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Το …ξύλινο στον… ξύλινο.





Το αυγό του «πρωθυπουργού» ήταν τόσο ανίκητο που προκάλεσε ακόμα και στον ίδιο αίσθηση: «Τι θα γίνει, το ξύλινο μου δώσατε ρε» διερωτήθηκε .


Ο Τσίπρας στην Τήλο: Η σύνθεση τρόμου και νεόπλουτου αμοραλισμού…




Είναι τέτοιος ο ΤΡΟΜΟΣ του Τσίπρα (του «μεγάλου» ηγέτη, σύμφωνα με τα παπαγαλάκια του), μπροστά στον ελληνικό λαό, που έσπευσε στην «κρυψώνα» της Τήλου για την αναστάσιμη λειτουργία. Στην «κρυψώνα», διότι η Τήλος είναι ένα... νησάκι των 500 κατοίκων, νησάκι πολύπλευρα(!) ελεγχόμενο…Αυτήν την τέλεια «κρυψώνα» επέλεξε ο Τσίπρας!
 Πού να εμφανιστεί μπροστά σε μαζικές λαϊκές αναστάσιμες λειτουργίες. Θα γινόταν αντικείμενο εκδηλώσεων λαϊκής ΟΡΓΗΣ και χλεύης… Αυτός ο τρόμος από την λαϊκή ΟΡΓΗ, είναι, όμως που οδηγεί όλη αυτήν την «αριστερή» κυβερνητική «αλητεία» και σε πράξεις ακραίου πολιτικού αμοραλισμού: Να σπαταλούν ασύστολα τα αργύρια του νεοπλουτισμού τους σε φιέστες μακριά από τα μάτια το ελληνικού λαού… 
Σε πολυδάπανες τουριστικές εξορμήσεις σαν και αυτές του Τσίπρα στην Τήλο…


Δι΄ευχών  των…. προδοτών υμών.

Καμμένος από Οινούσσες: Ευχόμαστε να έλθει γρήγορα η λευτεριά για τους δύο στρατιωτικούς

 
Μητσοτάκης για Έλληνες στρατιωτικούς: Να βρουν δύναμη στην πίστη και στη στήριξη όλων μας 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα εχω παρει πού ασχημα σημερα.
Και ο μαλακας ο λαος γιατι περι μαλακα λαου προκειται τι εκανε;
Σηκωθηκαν να φυγουν; Τον αναγκασαν να αποχωρησει; Οχι βεβαια, ακολουθουσαν τον επιταφιο σαν καλοι ραγιαδες με μπροσταρη το ξεπουληταρι αντιχριστο!

Δευτερο και εξισου σημαντικοτερο. παρακολουθησα για λιγο την περιφορα του επιταφιου στη ΕΡΤ σε συγγενικο σπιτι.
Ειχε κοσμο αρκετο απο τα λιγα πλανα που ειδα. Ρωτησα ως αφελης που ειναι ο αρχιτραγος και γιατι δεν ηγειται του επιταφιου; Η απαντηση που πηρα, δεν μπορει να περπατησει θα τον πανε με τη Μερσεντες και θα παρερευθει στο σημειο που θα σταματησει ο επιταφιος.
Και πραγματι ετσι εγινε και βγηκε σημαιοστολισμενος με ολη τη χλιδα επανω του και απηθυηνε μηνυμα στους ιθαγενεις.
Και ρωταω, ο μαλακας ο κοσμος ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΥΞΥΛΟ; ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!

ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Αυτο το διαβασα δεν μπηκα καν στον κοπο να δω το βιντεο.
Τη στιγμη που εψαλλε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, τα στρατιωτικα αγηματα για ακομη μια φορα την ιδια στιγμη εψαλλαν τον Εθνικο Υμνο και ο τραγος σταματησε την Θεια Δοξολογια και εψαλλε τον Εθνικο Υμνο.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΥΑΛΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ο «Έλληνας» ένα από τα πολλά μειονεκτήματα που έχει είναι ότι όποιον άχρηστο και να δει σε καρέκλα – εξουσία τρέχει να τον προσκυνήσει και ας είναι το μεγαλύτερο βλήμα που υπάρχει. Δεν κοιτά ποιος είναι, αλλά τι καρέκλα κατέχει. Βάλε ένα κυριολεκτικά θεοπάλαβο σε ένα γραφείο, και πες στους «επισκέπτες» ότι είναι υπουργός, να δεις τι θα κάνουν. Επικύψεις. Ο ραγιαδισμός ακόμη ζει και βασιλεύει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...