Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Κόβει τις παρτίδες η Νέα Δημοκρατία, με την… Δημοκρατία.



Τι ήταν να ξεσκεπάσει την νυν αγαπημένη της και πρώην γλυφτρο-πασόκα Σπυράκη, με σκληρή ανακοίνωσή της η Νουδούλα κάνει λόγο για «Δούρειο Ίππο» του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην κεντροδεξιά παράταξη, την οποία η εφημερίδα υποστηρίζει πως εκπροσωπεί.
Επίσης, αφού την κατηγορεί πως προπαγανδίζει απόψεις της Χούντας, καταλήγει λέγοντας πως κάνει ακριβώς ότι την διατάζει κυβέρνηση, η «χειρότερη από την μεταπολίτευση και μετά». Τώρα βέβαια εάν μιλάς για «προπαγανδιστές της χούντας» και έχεις στις τάξεις σου τους γνήσιους προπαγανδιστές της χούντας Βορίδη, Γεωργιάδη και άλλα φρούτα, είναι σαν να μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.

Αναλυτικά η σαχλή ανακοίνωση

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας. Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΑΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος γαμεί αυτή τη βρωμομουνα ?
Ουδείς κύριοι !!!
Λογω προκεχωρημένου συφιλικού νοσηματος όπως τόν λαρατζαμπουρδα .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...