Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Και μετά θέλουμε τίμιο …Τζόκερ.



Στην Ρόμα «βιάστηκαν» λίγο παραπάνω να αγωνιστούν στα ημιτελικά του Champions League, με την Λίβερπουλ καθώς ως καλοί μάντεις έθεσαν προς πώληση τα εισιτήρια για το ματς παρά το γεγονός πως δεν είχε πραγματοποιηθεί ακόμη η κλήρωση (PHOTO)! Μάλλον είχαν εσωτερική πληροφόρηση για την δήθεν «κλήρωση».

Οι άνθρωποι της Ρόμα φαίνεται λοιπόν να υπέπεσαν σε γκάφα ολκής, καθώς όπως αποκαλύπτει η "Sun" με σημερινό της δημοσίευμα, ανέβασαν στην ιστοσελίδα της ομάδας διαφημιστικό μήνυμα, το οποίο πρότεινε στους οπαδούς του συλλόγου να κλείσουν από τώρα τα εισιτήρια για τον ημιτελικό με τη... Λίβερπουλ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 2 Μαΐου στο "Ολίμπικο"!
Οι "τζαλορόσι" επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά, κατεβάζοντας την προσφορά, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει, αφού η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει... viral.

taxalia

Τελικά ω του θαύματος, η κλήρωση που έγινε έθεσε αντιμέτωπες μεταξύ τους Μπάγερν Μονάχου – Ρεαλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ – Ρόμα



Ομόφωνη απόφαση: Δεν επικυρώθηκε η απαγόρευση εξόδου για τον Β. Μαρινάκη

 

Γιατί περίμενε κανείς να …επικυρωθεί; Στην Ελλάδα είμαστε.
 

3 σχόλια:

flowerbabis είπε...

ΙΧΝΟΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΝ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ;
ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;
ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Ένας πρόεδρος της δημοκρατίας παραμένει ΠΆΝΤΑ ως εφεδρεία διότι είναι η ανώτατη αρχή. ΕΑΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Μπορεί μόνο ανεπίσημα να κάνει κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Νεοελληνικη νοοτροπια...... Ανεφερα το σχετικο σου θεμα με την κληρωση της Ρομα με τη Λιβερπουλ και η αντιδραση τους ηταν να κουνησουν με απαξιωση τα κεφαλια τους.
Τι μας λεει τωρα ο μαλακας.....
Ελα ομως που αμεσως μετα το ανεφερε ο..... εγκριτος Χατζηλαλακης και ηταν σαν να τους χτυπησε Κινεζικη μυγοσκοτωστρα......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...