Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Σωπάτε ρε παιδιά. Αυτά τα βουλιάζει μόνος του ο ψεκασμένος μπουρλοτιέρης.




Ξέρετε τι βατράχι είναι;

Δυνατότητα μεταφοράς Δ Υ Ο μηχανοκίνητων ταγμάτων και Δ Υ Ο ιλών αρμάτων (εντός 20΄) από τις μικρασιατικές ακτές στα νησιά του Αν. Αιγαίου έχει η Τουρκία

 

 

Αποδεσμεύτηκαν οι κανόνες εμπλοκής – Τους ενόχλησε η ελληνική αντίδραση – Πολεμική απειλή Τούρκων: “Έλληνες θα σας ξεριζώσουμε τα δόντια”

 

 Μαξίμου για Ρω: Δεν αξιολογούμε το συμβάν ως μείζον, αν και το τουρκικό ελικόπτερο πήγαινε με σβηστά φώτα


Αλλά λέει ο ψεκασμένος και άλλα ο χαπακωμένος.

Ψεύτες οι Τούρκοι! Διαψεύδουν ότι έγινε κάτι στη Ρω.


Μας θυμίζουν την τριαντακονταπενταετή Ελληνική αμνησία περί μη συμμετοχής μας στον πόλεμο του 74 στην Κύπρο.


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις – Κλήθηκαν άμεσα στη Βάση Υποβρυχίων ΟΛΟΙ οι Έλληνες κυβερνήτες

Μάλλον για να βοηθήσουν τους Αμερικάνους είναι.

Συνάντηση των αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ με τον Αμερικανό διοικητή των αεροπορικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ

 

Ρώσος πρέσβης: Δεν μπορώ να φανταστώ ένοπλη σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας

«δεν μπορώ να φανταστώ οποιαδήποτε ένοπλη σύγκρουση στο Αιγαίο. Πρόκειται για δύο χώρες μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας».
Ξέχασε να αναφέρει ότι η Τουρκία είναι ΣΧΕΔΌΝ το μισό ΝΑΤΟ σε συμμετοχή στις εμπόλεμες η επιρροής του ζώνες . Μόνο στο Αφγανιστάν είναι 3.500 χιλιάδες Τούρκοι.

Και αυτό για τους ΡαδιοΑρβυλάδες….όταν πετάει πάνω από το κεφάλι Ελλήνων στρατιωτών ένα εχθρικό ελικόπτερο με σβηστά φώτα σε ακριτικό νησί δεν υπάρχει χρόνος να τηλεφωνήσεις στον Αποστολάκη ή τον Καμμένο ή τον Τσίπρα για να σου δώσουν οδηγίες. Πράττεις ενστικτωδώς, διότι με σβηστά τα φώτα δεν έρχεται για καλό. Δεν γνωρίζεις τι φορτίο έχει ….στα «άντερα» του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι δε τόσο μαλάκες οι «ηγέτες» μας που δεν ξερόυν ούτε να κρυφτούν. Έδωσαν λένε συγχαρητήρια στον πυροβολήσαντα. Γιατί; Γιατί εκτέλεσε την εντολή τους; Aσε που μέχρι να τους βρουν στο τηλέφωνο, οι Τούρκοι θα ήταν στην …Άγκυρα.

Ανώνυμος είπε...

Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΓΕΕΘΑ στο pronews.gr το ελικόπτερο εντοπίστηκε τόσο από εναέριο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης ΑΣΕΠΕ ΕΜΡ-145 Erieye όσο και από τον σταθμό ραντάρ της Ζήρου στην Κρήτη.

Αμέσως ενημερώθηκε το κέντρο επιχειρήσεων για την πτήση του τουρκικού ελικοπτέρου και υπήρξε επικοινωνία με την φρουρά στην Ρω ότι εντός των επόμενων λεπτών θα προσεγγίσει τουρκικό ελικόπτερο το νησί.

Ανώνυμος είπε...

οι τουρκοι μας εχουν ζαλισει τα παπαρια καιρος να ατιδρασουμε να στειλουμε στον πατο του αιγαιου μερικα αεροπλανα.Τωρα τι θα κανει ο ταγιπ στα αρχιδια μας ας στειλει μουσουλμανες να μας τον παιζουνε αί σιχτιρ

Ανώνυμος είπε...

Τα ραντάρ δεν βλέπουν κατω απο τα 200 μέτρα,οπότε παπαγάλοι οι έγκυρες πηγές

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...