Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Η "παγκόσμια πατέντα" του Παρασκευόπουλου.



Μείωσε την εγκληματικότητα αποφυλακίζοντας εγκληματίες. Είναι όπως η κατάργηση των μνημονίων με…νέα, η έρχεται η ανάπτυξη, και άλλα γραφικά.  Ειδικά με αυτόν τον νομό κάποιοι θησαύρισαν για να «δώσουν» τα …χαριστικά απόφυλακιστήρια.  

Για τον νόμο που φτιάχτηκε επί των ημερών του για την αποσυμφόρηση των φυλακών κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος. 
Σε ερώτηση αν υπάρχει κάτι που θα άλλαζε στο συγκεκριμένο νόμο, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Αυτός ο νόμος είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η βαριά εγκληματικότητα εκείνη την περίοδο στη χώρα και να βελτιωθεί η κατάσταση. Γιατί θα πρέπει να μετανιώσω για τον συγκεκριμένο νόμο; Επειδή μειώθηκε η εγκληματικότητα, π.χ., για τις ανθρωποκτονίες; Από εκεί που ήταν χίλιες, έγιναν πεντακόσιες. Γιατί θα πρέπει να μετανιώσω για τη μείωση της εγκληματικότητας; Ποσοστιαία μειώθηκαν και τα ειδεχθή εγκλήματα. Ο νόμος δεν αφορούσε όλους, ήταν αναλογικός και δεν αφορούσε όλες τις κατηγορίες».


Μία από τις μεγαλύτερες «μορφές» της γεωργιανής μαφίας παγκοσμίως που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ειχε αποφυλακιστει με τον νόμο του Παρασκευοπουλου. Στη φυλακή είχε A.C. προσωπικό μάγειρα, δοκιμαστή φαγητών, συνοδεία 5 ατόμων κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...