Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Αυτός είναι ο νεκρός Ηρωας.





Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:
Ο 34χρονος Γιώργος Μπαλταδώρος είναι ο νεκρός χειριστής του Μιράζ 2000 που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή εννέα ναυτικά μίλια βορειονατολικά της Σκύρου.
Ο Γιώργος Μπαλταδώρος υπηρετούσε στην 331 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας .Ο νεκρός σμηναγός είχε μιλήσει στην στρατιωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Αρετή και Τόλμη», σε αφιέρωμα για τους «Φρουρούς του Αιγαίου». Ο 34χρονος ως χειριστής Μιράζ είχε αναφέρει τι πράττουν σε περίπτωση συναγερμού οι πιλότοι και τις οδηγίες που περιμένουν. 
Μάλιστα, στο βίντεο δηλώνει «Είμαστε πάντα έτοιμοι. Υπάρχει κίνδυνος, άσχετα αν τις περισσότερες φορές δεν γίνεται τίποτα. Αλλά δεν ξέρουμε σήμερα ή αύριο τι σκοπό έχουν να κάνουν οι απέναντι». Στο προφίλ, που διατηρούσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δεσπόζει μια φωτογραφία με Μιράζ η οποία έχει δεχθεί τα σχόλια φίλων του στο facebook, ενώ πολλοί από αυτούς είναι και αυτοί «ιπτάμενοι».

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα τον βγάλουν και άχρηστο για να κρύψουν τις βρωμιές τους. Άρχισαν με το μήπως ζαλίστηκε, μήπως έχασε τον προσανατολισμό του, μπέρδεψε δηλαδή για ελάχιστα δευτερόλεπτα ουρανό και θάλασσα και χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό να καρφώθηκε στο νερό, κ.α. Ενώ στην αρχή ειπώθηκε ότι πετούσε στα 6-7.000 πόδια τώρα επειδή δεν βόλευε το πήγαν ότι πετούσε πολύ χαμηλά.

Ανώνυμος είπε...

Ναι μωρέ. Ενώ η βάση που υπηρετούσε ήταν η 331 Μοίρα Παντός Καιρού, στην 114 Πτέρυγα Μάχης της Τανάγρας για να δικαιολογήσουν το χαμηλό ύψους λένε ότι πήγε για να προσγειωθεί στην …Σκύρο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν παρατηρήσατε ότι από την πρώτη στιγμή αναφέρονται σε πτώση και όχι κατάρριψη. Το πέρασαν μια χαρά το μήνυμα. Πτώση μπορεί να γίνει και αν σκοντάψεις στο πεζοδρόμιο. Αυτός σκόνταψε στην «σούπα του Αιγαίου» όπως την αποκαλούν.

Ανώνυμος είπε...

Το παιδί μας ο Γιώργος μας, γιατί ήταν παιδί όλων μας που ξενυχτούσε για να μας προστατεύει άφησε δύο ορφανά. Όμως κέρδισε ένα τουϊτ της αναγγελίας θανάτου του από τον Καμμένο. Εάν δεν φύγουν οι προδότες θα δούμε χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΠΙΛΟΤΕ
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΖΑΛΙΣΤΗΚΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΟΥ ...
ΑΛΛΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΓΕΛΕ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το βέρτικο είναι πολύ βολικό. Και στα Ιμια βέρτικο έπαθαν.

Ανώνυμος είπε...

Η Πολιτεία δεν πρόκειται να ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του σμηναγού, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος για την απώλεια του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου. Θα δώσουμε σύνταξη στην χήρα, όπως δώσαμε και στις προηγούμενες. Ο Γιλντιρίμ παντως τηλεφώνησε στον Τσίπρα . Τον συλλυπήθηκε για τον θάνατο του σμηναγού Μπαλταδώρου

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες μισελληνες πανηγυριζουν σε ολα τα μπλογκ για τον θανατο του παιδιου μας απο τους τουρκους ταξικους αδερφους τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταία 70 χρόνια στο Αιγαίο δεν έχει υπάρξει πολεμική σύρραξη μεταξύ Ελλήνων και Τουρκαλάδων . Όμως από το 2000 τουλάχιστον 29 στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν βρει το θάνατο την ώρα του καθήκοντος σε ένα …ακήρυχτο πόλεμο.

Ανώνυμος είπε...

Κουβέλης: Κατηγορηματικά, ο θάνατος του πιλότου μας του Γιώργου Μπαλταδώρου δεν έχει σχέση με αναχαίτιση. Προσέχει τα λόγια του η πουτανίτσα. «Δεν έχει σχέση με αναχαίτιση» Αυτό αφήνει παράθυρο για πολλά άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Μπαλταδώρος, Ηλιάκης, Σιαλμάς. Νεκροί ήρωες σε καιρό ειρήνης. Η Πολεμική μας Αεροπορία στο διάστημα 1990 – 2018 θρηνεί 125 ψυχές ενώ έχουν υπάρξει και απώλειες 81 μαχητικών αεροσκαφών. Το 1991 ένα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, γεμάτο με σμηνίτες, κατέπεσε στο Όρος Όθρυς το 1991. Απολογισμός 163 νεκροί.
Οι Τούρκοι φοβήθηκαν ελληνική επίθεση: H παρουσία Πάιατ στο Πεντάγωνο και η επικοινωνία Τσίπρα-Γιλντιρίμ – Συλλυπητήρια Ερντογάν

Ανώνυμος είπε...

Να μαζευτούν πέντεξη να κάνουν μια τριμελή επιτροπή για να …θάψουν το θέμα.
Ο πτέραρχος εν αποστρατεία, Βαγγέλης Γεωργούσης είπε στέλνοντας μήνυμα ότι «όταν χάνουμε ένα αεροπλάνο με τον πιλότο του χωρίς να μιλήσει ο πιλότος, το πρώτο που πρέπει να διερευνήσουμε, είναι το πρόβλημα στον πιλότο και όχι στο αεροπλάνο». Με δεδομένο ότι ο άτυχος σμηναγός δεν μίλησε με το δεύτερο Mirage και χάθηκε αιφνιδιαστικά με το αεροσκάφος του ενισχύει την εκτίμηση ότι ο πιλότος έπαθε «vertigo» δηλαδή απώλεια προσανατολισμού και απώλεια αίσθησης του ορίζοντα. Ομως δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να παρουσίασε το αεροσκάφος ένα ξαφνικό πρόβλημα και ο πιλότος να μην πρόλαβε να κάνει χρήση του εκτοξευόμενου καθίσματος.

pandonos @ g maiI.com είπε...

ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΗΝΑΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ ΜΑΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ
ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΜΗΝΑΓΟ 1000 ΦΟΡΕΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΟΥΣ ΤΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...