Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Πάμε για “Ελληνο-τουρκικές” εκλογές;



Κάποιοι πανηγυρίζουν και εύχονται να γίνει έκρυθμη η κατάσταση εντός της Τουρκίας, μη καταλαβαίνοντας ότι ο σουλτάνος θα κάνει εξαγωγή των όποιων προβλημάτων του. Για τόσο ζώα μιλάμε.  
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, ότι τα Ίμια είναι… τουρκικό έδαφος, η ελληνική νησίδα βρίσκεται υπό τουρκικό κλοιό! Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την στιγμή βρίσκονται γύρω από τα Ίμια τουλάχιστον τρία τουρκικά πολεμικά πλοία, καθώς και δεκάδες σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής, ενώ στον αέρα «χορεύουν» τουρκικά F-16 και ελικόπτερα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ελληνικά πλοία και τα σκάφη του Λιμενικού που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, έχουν πάρει εντολές από τον Καμμένο να παρακολουθούν από μακριά και να μην διανοηθούν να πλησιάσουν την ελληνική νησίδα, για κανέναν λόγο!
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, οι Τσιπροκαμμένοι βρίσκονται σε πανικό, φοβούμενοι ότι οι Τούρκοι θ’ ανέβουν στη νησίδα και θα αναρτήσουν σημαία. Εκλιπαρούν τον Αμερικανό πρέσβη να κάνει παρέμβαση!
Τα δε καθεστωτικά ΜΜΕ, τηρούν τις συμφωνίες με την συγκυβέρνηση, να παριστάνουν πως δεν συμβαίνει τίποτα!
Πηγή : ethnikismos.net

Απαγορεύτηκαν για μία εβδομάδα τα κινητά στο στρατό -Στο πλαίσιο «άσκησης»

Τις «ενημερωτικές διαρροές» φοβούνται.

 

Εν καιρώ ειρήνης παρέδωσαν νησίδα μέσα στα χωρικά ύδατα της Καλόλυμνου. Στα 6 μίλια είναι τα Ελληνικά χωρικά ύδατα. Τα Ιμια απέχουν 2 μίλια από τη Καλόλυμνο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, προδότες. Από το Σημίτη μέχρι σήμερα. Τα Ίμια, έχουν περικυκλωθεί από Τουρκικά πλοία.

Για να δείτε πως παίζουν με τις λέξεις βρείτε τη διαφορά μεταξύ της λέξης “αδιαμφισβήτητη” και “αναμφισβήτητη”, που χρησιμοποίησε ο Κοτζιάς. Είναι διαφορετικές και δεν έγινε από λάθος. Ο Καμμένος δεν μπορεί να προσεγγίσει την Ελληνική νησίδα Ίμια που είναι μέσα στα χωρικά ύδατα της Καλόλυμνου!!! Με κανόνι την προφύλασσαν αν “ήθελαν” αλλά δεν ήθελαν ούτε παλιά ούτε τώρα.

Αδιαμφισβήτητος.... αυτός που είναι αποδεκτός από όλους, χωρίς καμιά δυνατότητα να αμφισβητηθεί .

Αναμφισβήτητη .....για κάτι που δεν έγινε ή δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο αμφιβολίας.

 

 Ευτυχώς που ο Γιώργος Κουμουτσάκος έβαλε τα πράγματα στην θέση τους λέγοντας ότι είναι «Αδιαμφισβήτητη η ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου» «η δική μας απάντηση είναι ότι δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και πως η ελληνική κυριαρχία στα νησιά του και στις θαλάσσιες ζώνες τους είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη».

 

Foreign Policy: Ελλάδα και Τουρκία κινούνται αργά προς τον πόλεμο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ Ο ΥΠΕΞ .... Ο ΣΚΑΤΕΞ ΣΙΓΟΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΚΑΤΕΞ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ
Η ΚΟΥΡΑ..ΜΠΙΕΣ...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...