Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Πυροβολισμούς στον αέρα εμείς …στο ψαχνό αυτοί.



Πτώση μαχητικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας Μirage 2000-5 Mk2 σημειώθηκε στην θαλάσσια περιοχή 9 μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.  To αεροσκάφος βρισκόταν σε διατεταγμένη αποστολή αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών. Στη περιοχή βρίσκεται έναν τουρκικό υποβρύχιο φαίνεται ότι... συμμετέχει και αυτό στις έρευνες. Τι ακριβώς έχει συμβεί ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί. Μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι το Mirage 2000-5 επέστρεφε από αποστολή αναχαίτισης. Το “ζευγάρι” του ανέφερε ότι έχασε ξαφνικά το Mirage 2000. To Mirage 2000-5 που κατέπεσε στη Σκύρο ανήκε σε ζεύγος που είχε ως αποστολή να αναχαιτίσει τουρκικά μαχητικά που είχαν μπει χωρίς άδεια στον εθνικό εναέριο χώρο. 
Το μαχητικό Mirage 2000-5 που κατέπεσε ήταν το νούμερο 1, δηλαδή ο αρχηγός του σχηματισμού των δύο ελληνικών μαχητικών που είχαν αναλάβει την αναχαίτιση των τουρκικών αεροσκαφών F-16.
Και η ανακοίνωση του ΓΕΑ δεν μιλάει για προγενέστερη τεχνική βλάβη ή για ενημέρωση του πιλότου ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά για ξαφνική «απώλεια επαφής», που σημαίνει ότι όλα έγιναν ξαφνικά... Το Mirage 2000-5 που χάθηκε, πετούσε σε ύψος μεταξύ 6 και 7.000 ποδών. Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές. 

Νεκρός είναι δυστυχώς ο πιλότος του Mirage 2000–5 . Συντρίμμια του Mirage 2000-5 βρέθηκαν πριν από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν την κάσκα του άτυχου πιλότου, το κιτ επιβίωσης αλλά και τη φουσκωτή βάρκα που είναι ενσωματωμένη στο εκτινασσόμενο κάθισμα, καθώς και άλλα στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι ο πιλότος του Mirage είναι νεκρός.


Σύμπτωση: Καμμένος Κ Α Ι Παίατ, παρακολούθησαν ΖΩΝΤΑΝΑ - ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ - την προσπάθεια εντοπισμού τού Mirage 2000-5. Ούτε να το περίμεναν το συμβάν σήμερα...

 

. 24 ώρες πριν οι Τούρκοι, έλεγαν ότι θα βουλιάξουν καράβι και σήμερα πέφτει αεροπλάνο.


«ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΡΑΖ» – ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤWITTER! ΝΕΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! -



Πάρα πολύ «περίεργη» πτώση μαχητικού Mirage 2000-5, ανοιχτά τής Σκύρου. Αγνοείται ο αεροπόρος μας. Προηγήθηκε σκληρή αερομαχία με τουρκαλάδες, κοντά στη Λέσβο... Επέστρεφε χτυπημένο; Τι μάς κρύβουν όλοι;




Σύμβαση προμήθειας Mirage 2000-5

 

Ερωτηματικά σε σχέση με την αναβάθμιση των Mirage ...

 

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος που υπηρετούσε στην 331 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας είναι ο ιπτάμενος που έχασε την ζωή του, στην πτώση του Mirage 2000-5 που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή εννέα ναυτικά μίλια βορειονατολικά της Σκύρου. Στο προφίλ, που διατηρούσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δεσπόζει μια φωτογραφία με Μιράζ η οποία έχει δεχθεί τα σχόλια φίλων του στο facebook, ενώ πολλοί από αυτούς είναι και αυτοί «ιπτάμενοι».
 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΤΟ ΕΡΡΙΞΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ
Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΑΚΟΖΩΗΤΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ
ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ Ω! ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Πάντως να μείνουμε ήσυχοι διότι έχουμε και την επιβεβαίωση από τους τουρκαλάδες όπως διαφημίζουν οι παπαγάλοι, ότι δεν πετούσε δικό τους μαχητικό στο Αιγαίο . Πουτάνα Ελλάδα δεν θα στρώσεις ποτέ.Από τα 7.000 πόδια πήγε σούμπιτος κάτω χωρίς να καταλάβει τι έγινε.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πει κάποιος το τουρκικό υποβρύχιο τι γύρευε κοντά στον χώρο του τραγικού συμβάντος;

Ανώνυμος είπε...

Και ασφαλώς δεν πρόκειται να πει κανείς ότι το έριξαν οι Τούρκοι, διότι είναι αιτία πολέμου που δεν θέλουμε με κανένα τρόπο. «Ανώνυμες πηγές» λένε ότι , το αεροσκάφος «κάρφωσε», αφού πρώτα παγιδεύτηκε στη λεγόμενη από τους πιλότους «σούπα» του Αιγαίου. Ο πιλότος του Mirage φέρεται να υπέστη παραισθητικό φαινόμενο-vertigo και ήταν αδύνατο να υπάρξει αντίδραση διότι το αεροσκάφος βρισκόταν ήδη σε πολύ χαμηλή πτήση. Είναι ένα σενάριο που βολεύει όλους. Ζαλίστηκε το παιδί από την σούπα του …μάστερ σεφ. Μάλλον όμως το καζάν ντιπί τον πείραξε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΕΙ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΎΛΑ. (κατά σύμπτωση μια μέρα μετά τους πανηγυρικούς πυροβολισμούς στη Ρώ). Για αυτό βιάστηκαν οι Τούρκοι να δηλώσουν την μη συμμετοχή τους στο γεγονός συνεπικουρούμενοι και από τους δικούς μας ότι όντως δεν πετούσαν τουρκικά αεροπλάνα στην περιοχή. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι να καταρριφθεί ένα αεροπλάνο. Στα ραντάρ δεν είδαν την έκρηξη; Τί σκατά ραντάρ έχουν οι μαλάκες; Ο άλλος πιλότος, γιατί δεν γύρισε να δεί που έπεσε ο πρώτος; Μήπως γιατί κάποιοι τους πήγαιναν καροτσάκι; Δεν δέχομαι κανενός την άποψη και ειδικά των φερομένων ως “ειδικών” του ΓΕΕΘΑ. Δεν δέχομαι επίσης την ύπαρξη “μαρτύρων” και ειδικά video.

Ανώνυμος είπε...

άρχισε το πανηγύρι των παπαγάλων των ειδήσεων στα κανάλια να ψευτοκλαίνε ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟ που έπεσε για την πατρίδα
για ποιά πατρίδα ; των τριακοσίων ξεπουλητάδων που φάγανε τα πάντα χορτασμό δεν έχουνε και ξεπουλάνε αβέρτα
Τώρα ο ΧΟΝΤΡΟΚΟΤΖΙΑΣ θα δώσει προς τιμή του ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟΥ που πέταξε με τα φτερά του αγγέλου ΣΤΟ ΘΕΟ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους γυφτοσλάβους σκοπιανούς

και ο χοντοκαμμένος θα φοράει τη στολή παραλαγής και θα περιφέρεται σαν τον κωλο να δίνει θεατρικές παραστάσεις

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πριν δουν τα συντρίμμια έβγαλαν πόρισμα ότι δεν κατερρίφθει. Ο Νο 2 τον εγκατέλειψε αντί να γυρίσει να δει τι συνέβη.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα τον βγάλουν και άχρηστο για να κρύψουν τις βρωμιές τους. Άρχισαν με το μήπως ζαλίστηκε, μήπως έχασε τον προσανατολισμό του, κ.α.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=s6Dul0szlk4

Ανώνυμος είπε...

Ποιο πουστροδημοσίευμα δεν υπάρχει.

ΟΙ δύο πιλότοι κουρασμένοι επέστρεφαν στο νησί της Σκύρου για να προσγειωθούν. Μπροστά ήταν το Mirage με πιλότο τον Σμηναγό Γιώργο Μπαλαταδώρο. Στην κάθοδο που πραγματοποίησαν τα δύο αεροσκάφη και στα 3.000 πόδια μπήκαν σε νέφωση και εκεί ο εφιάλτης κάθε πιλότου, η παραίσθηση, «χτύπησε» τον Σμηναγό με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στη θάλασσα. Το δεύτερο Mirage που ακολουθούσε παρολίγον να έχει την ίδια μοίρα… Ο πιλότος του κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε ύψος 1.000 ποδών και μέχρι να τραβήξει το χειριστήριο είχε βρεθεί στα 300 πόδια! Τον έσωσε η εμπειρία του.

http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/876525/ptosi-mirage-2000-5-etsi-epese-to-aeroskafos-pos-glitose-to-deytero-tin-teleytaia-stigmi#ixzz5CUK57eNT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...