Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ο Μακρόν «οραματίσετε » να φέρει 150.000.000 Αφρικανούς στην Ευρώπη



Θέλει να γυρίσει την Ευρώπη στον μεσαίωνα, και αντί για κάψιμο «μαγισσών» να έχουμε …Αφρικανών. Μάλλον όμως θα έχουμε ..Γάλλων. Με τέτοιους «ηγέτες» η Ευρώπη θα γίνει πολύ …επικίνδυνη για τους γηγενείς .

Μιλώντας σε μακρά συνέντευξη με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Μακρόν επαίνεσε το πρόσφατο έργο του καθηγητή Stephen Smith του πανεπιστημίου Duke, ο οποίος εκτιμά ότι ο αριθμός των Αφρικανών που ζουν στην Ευρώπη θα αυξηθεί από εννέα εκατομμύρια σε 150 έως 200 εκατομμύρια μέσα στα επόμενα 30 χρόνια.

Όπως έγραψε το Breitbart London, ο Mακρόν ανακοίνωσε ότι η Ευρώπη εισέρχεται σε μια "πρωτοφανή" εποχή μαζικής μετανάστευσης, υποστηρίζοντας ότι η πληθυσμιακή ανάπτυξη - "βόμβα" στην Αφρική σημαίνει ότι «τα οράματα των δύο ηπείρων είναι δεσμευμένα».

Ο Μακρόν, κατά τη διάρκεια της ομιλίας στο Στρασβούργο, δήλωσε ότι θα υπάρξει τεράστια μεταφορά πληθυσμού της Αφρικής στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια, περιέγραψε τον εθνικισμό ως «θανατηφόρο» και ότι «οδηγεί στην άβυσσο».

Στην «παθιασμένη ομιλία» του για το μέλλον της Ευρώπης στην Ολομέλεια
του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο Μακρόν «προειδοποίησε» ότι ο «εγωιστικός εθνικισμός» κερδίζει έδαφος και πως υπάρχει μια «εμφυλιοπολεμική» ατμόσφαιρα στην Ευρώπη.

«Επανεμφανίζεται μία μορφή ευρωπαϊκού εμφυλίου πολέμου ή οι διαφορές μας μερικές φορές, οι εθνικοί μας εγωισμοί, φαντάζουν πιο σημαντικοί απ' ότι να είμαστε ενωμένοι με τον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε ο Μακρόν. «Μπροστά σε αυτές τις μεγάλες αναταραχές του πλανήτη, τις μεγάλες ανακατατάξεις, αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη μια κυριαρχία ισχυρότερη από τη δική μας».

Το «όραμα» του Μακρόν για "ευρωπαϊκή κυριαρχία" (“europeansovereignty”),απαιτεί να δοθεί περαιτέρω «εξουσία»
στις Βρυξέλλες στο να διατηρήσουν την ΕΕ ως «μοναδικό μοντέλο» που απαιτεί «γεωπολιτική, οικονομική» ένωση μεταξύ των εθνών, καθώς και την υποχρέωσή τους να «σέβονται τις μειονότητες» και να εφαρμόζουν τον φεμινισμό, και ως γνήσιος υπηρέτης και εργαλείο της Νέας Τάξης, προσπαθεί χρησιμοποιώντας την παρελθοντολογία, την τρομολαγνεία και τις απειλές να προωθήσει το «όραμά» του. Έτσι, κάθε προσπάθεια αντίστασης των εθνών στην αριστερο-φιλελεύθερη πολυπολιτισμικότητα που επιβλήθηκε στη Δυτική Ευρώπη φέρνει τα φαντάσματα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.



εδώ, και  εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ

ΑΛΛΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΤΗΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Γαλλία = το άλλο μακρύ χέρι τού Σιωνιστικού εβραικού κράτους . Τι δέν κατάλαβες ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...