Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Το ξαναλέμε. Mόνο με ανταλλαγή θα επιστρέψουν .



Υπάρχουν ακόμη ηλίθιοι που πιστεύουν ότι ο σουλτάνος θα τους αφήσει να επιστρέψουν χωρίς να πάρει πίσω τους δικούς του; Πως θα δικαιολογήσει μετά την φασαρία που μπήκε για να τους απαγάγει; Εάν δεν πάρει πίσω τους δικούς του θα τους αφήσει να σαπίσουν στην φυλακή. Εξάλλου την δικαιολογία του την έδωσε πρώτος-πρώτος ο Ψεκασμένος, λέγοντας ότι μπήκαν σε τουρκικό έδαφος.  
Υπό κράτηση παραμένουν στην Αδριανούπολη οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, καθώς απορρίφθηκε η ένσταση που κατατέθηκε κατά της απόφασης για την προφυλάκιση τους στις Φυλακές Αδριανούπολης, μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της εβδομάδας το δικαστήριο της τουρκικής πόλης είχε απορρίψει αίτημα των δικηγόρων των δύο, οι οποίοι είχαν καταθέσει εκ νέου έφεση κατά της απόφασης. Έπειτα από την εξέταση, η ένσταση δεν εγκρίθηκε και ως εκ τούτου οι δύο θα παραμείνουν στις φυλακές της τουρκικής πόλης μέχρι να δικαστούν.
Το σκεπτικό της απόρριψης της έφεσης, ήταν εν πολλοίς ίδιο με αυτό της περασμένης Τρίτης, όταν είχε απορριφθεί η πρώτη ένσταση. Σε αυτό τονίζεται πως «υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία -ισχυρές υποψίες ότι οι δύο συλληφθέντες υπέπεσαν στο αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται. Εάν αφεθούν ελεύθεροι υπάρχει η υποψία πως θα διαφύγουν».
Υπενθυμίζεται ότι επίσημο κατηγορητήριο δεν έχει απαγγελθεί. Ίσως απαγγελθεί ….μετά από μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...