Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Πήγαν τουρισμό για …εθνικούς λόγους.



Η φωτο είναι από την συνάντηση με Αμερικανούς αξιωματούχους, βουλευτές και γερουσιαστές.
Κατά καιρούς, ασοβάρευτοι πολιτικοί Ελλάδας, επισκέπτονται τις ΗΠΑ και κάνουν δηλώσεις, που αναμεταδίδονται από ασοβάρευτα ΜΜΕ , για να ''εντυπωσιάσουν'' τον λαό , ο οποίος φαίνεται ότι έχει εθισμό στο...''κουτόχορτο''.
Πρόσφατο περιστατικό, αυτό με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου. Με χρήματα φορολογούμενων έκανε μία αχρείαστη περιοδεία στις ΗΠΑ, απόλαυσε τον ''τουρισμό'' της, που συνοδεύτηκε από ψώνια σε εμπορικά καταστήματα Νέας Υόρκης και μετά μας ''αποτελείωσε'' με μία δήλωσή της, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ''Περιφέρειας'' και αναμεταδόθηκε από ''ημέτερα'' ΜΜΕ . Η δήλωση:
«Ολοκληρώσαμε, μαζί με γυναίκες εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, σειρά ενημερωτικών συναντήσεων στην Ουάσινγκτον, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στη Βουλή και τη Γερουσία. Στο επίκεντρο των συζητήσεών μας με Αμερικανούς αξιωματούχους, βουλευτές και γερουσιαστές, ήσαν οι ελληνο-αμερικανικές σχέσεις υπό το πρίσμα των πρόσφατων περιφερειακών εξελίξεων στην περιοχή μας. Διαπιστώσαμε τους ισχυρούς δεσμούς Ελλάδας-ΗΠΑ καθώς και τις μεγάλες προοπτικές εμβάθυνσης της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών, με δεδομένο τον ηγετικό ρόλο της Ελλάδας, ως παράγοντα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου» (Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, Τρίτη 6 Μαρτίου '18, Ουάσιγκτον).
Μάλιστα, ένα ΜΜΕ  το...παρατράβηξε, γράφοντας ''η Ρένα Δούρου είχε εξαιρετικά σημαντικές συναντήσεις στη Βουλή, τη Γερουσία και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ''.
Αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: Δεν αναφέρει η ''σπουδαία διπλωμάτης-περιφερειάρχης'' (ούτε τα ''παπαγαλάκια-ΜΜΕ''), με ΠΟΙΟΥΣ ''Αμερικανούς αξιωματούχους, βουλευτές και γερουσιαστές'' συναντήθηκε, με τους οποίους ''είχε εξαιρετικά σημαντικές συναντήσεις''(!!!). Στην φαντασία της, μπορεί να έγινε δεκτή και από τον...Τραμπ, αλλά στην πραγματικότητα, η κ Δούρου, ικανοποιώντας την ανάγκη της για αυτοπροβολή, νομίζει ότι απευθύνεται σε...''κάφρους''.
Σημ.: Η φράση, στην δήλωση, ''
με δεδομένο τον ηγετικό ρόλο της Ελλάδας, ως παράγοντα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην ευρύτερη περιοχή'', είναι ''όλα τα λεφτά''.

Τα νέα και του Μητσοτάκη από το Αμέρικα..

Ο Κ. Μητσοτάκης, επισκεπτόμενος τις ΗΠΑ, στην Βοστόνη (12 Μαρτίου '18), πρώτο σταθμό του ταξιδιού του (ακολουθούν Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη), εκτός των άλλων, συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία της τοπικής ελληνικής Ομοσπονδίας, γνωστής στο πανελλήνιο από την απάτη ''έρανος για την Μυρτώ'', υπόθεση που τελικά ολοκληρώθηκε δικαστικά, εξαιτίας της άρνησης της Οργάνωσης να αποδώσει τα χρήματα του εράνου, χρήματα της Ομογένειας, στην δικαιούχο, με προφανή σκοπό να τα ''αρπάξει''. Η συνάντηση έγινε με επιθυμία του ίδιου εκδότη, η εφημερίδα του οποίου στηρίζει την αμαρτωλή Οργάνωση και δεν έγραψε λέξη για την δικαστική υπόθεση του εράνου.
Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Μητσοτάκης πήρε στην Βοστώνη μαθήματα διοργάνωσης... εράνου για το κόμμα του, από τους ''ειδικούς'', αλλά γνωρίζουμε ότι η Ομογένεια τον ''στολίζει'' άσχημα, όπως και τον Απρίλιο 2016, αντιλαμβανόμενη ότι πρόκειται περί ασοβάρευτου πολιτικού αρχηγού, που συναλλάσσεται και με τυχοδιώκτες-απατεωνίσκους, των ευρισκόμενων στον ''πάτο'' της εκτίμησης της Ομογένειας, Οργανώσεων.
Σε ότι αφορά το περίφημο δείπνο προς τιμήν του, Πέμπτη 15 Μαρτίου '18 στο Metropolitan Club Νέας Υόρκης, που ουσιαστικά διοργανώνεται από τον ίδιο εκδότη, άσχετα αν φαίνονται ως ''γλάστρες-διοργανωτές'' δύο επιχειρηματίες και το κάλεσμα στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν, όχι με τους διοργανωτές, αλλά με την... εφημερίδα για να κλείσουν θέσεις, τι να πούμε;
Είχαμε την εντύπωση ότι ο κ. Μητσοτάκης, εκτός από σοβαροφανής, είχε και λίγη σοβαρότητα, ώστε να μην τον ''τραβούν από την μύτη'' διάφοροι επιτήδειοι, που ενδιαφέρονται μόνο για τα οικονομικά συμφέροντά τους και έχουν ''ρημάξει'' το ελληνικό κράτος για 4 δεκαετίες, λαμβάνοντας χορηγίες (κρυφές και φανερές), καταχωρήσεις κλπ. Ο κ. Μητσοτάκης, μας ''έβγαλε λάθος'' και ευτελίστηκε-διασύρθηκε (πάλι).

http://kalami.us/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...