Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Το στήνουν για….ισόβια;



Ως «έκτακτη» εξέλιξη στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από την 2η Μαρτίου στις τουρκικές φυλακές στην Ανδριανούπολη, μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ την πληροφορία ότι οι αρχές της γείτονος εντόπισαν «στρατιωτικά σχεδιαγράμματα» κατά τη διενέργεια ελέγχου του ψηφιακού υλικού των κινητών τηλεφώνων των δύο αξιωματικών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ τα σχεδιαγράμματα εντοπίστηκαν στην εξωτερική μνήμη κινητού τηλεφώνου, ενώ μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος μόνο σε ένα μέρος του ψηφιακού υλικού.
Οι εργασίες συνεχίζονται για την έρευνα ολόκληρου του ψηφιακού υλικού. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο στρατιωτικοί είχαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα κρυπτογραφικό τηλέφωνο.
Έτσι λοιπόν η Χουριέτ στην τουρκική έκδοση αναφέρει: «Ψηφιακό υλικό βρέθηκε στα κινητά του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του Λοχία ΕΠΟΠ Δημήτριου Κούκλατζη, οι οποίοι συνελήφθησαν κοντά στο Pazarkule στις 2 Μαρτίου κατά την περιπολία στα σύνορα από την ειδική μονάδα συνοριοφυλακής τους «Αετούς των Συνόρων» της Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας»
Βρέθηκε ότι στα κινητά τους υπήρχαν εικόνες σε εξωτερική μνήμη που στάλθηκαν σε ειδικά ερευνητικά εργαστήρια. Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για να εξεταστεί όλο το ψηφιακό υλικό ενώ μελετάται η εξωτερική μνήμη. Έχει διαρρεύσει ότι βρέθηκαν στρατιωτικά σχεδιαγράμματα».
Το κρίσιμο ερώτημα είναι εάν τα εν λόγω υποτιθέμενα σχεδιαγράμματα αποτυπώνουν ελληνικό έδαφος ή όχι. Αν ναι, τότε δεν επηρεάζεται σε καμία περίπτωση η τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Πρόβλημα, ωστόσο, θα ανακύψει εάν οι Τούρκοι ισχυριστούν - αποδείξουν πως όσα βρέθηκαν απεικονίζουν τουρκικές εγκαταστάσεις, πράγμα που θεωρούμε απίθανο, όμως σε αυτή την περίπτωση, τα πράγματα θα πάρουν εξαιρετικά αρνητική τροπή για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς, καθώς είναι βέβαιο ότι στο κατηγορητήριο θα προστεθεί η κατασκοπεία  με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
Οι τουρκικοί ισχυρισμοί σημειώνουμε ότι δεν πρέπει να λαμβάνονται εκ προοιμίου ως αληθινοί. Το τουρκικό καθεστώς ειδικεύεται στα Fake News ακόμα και από επίσημα χείλη.




Σιγά μην αφήσει ο ΠΟΥΤΙΝ τον γάμο, να πάει για πουρνάρια.



Η Άγκυρα δέσμευσε με ΝΟΤΑΜ τον εναέριο χώρο στην περιοχή του Έβρου που αιχμαλωτίσθηκαν οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...