Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Τι εννοεί ο νονός να ….κερδηθεί η Ε.Π.Ο; Τους εξαγόρασε;



Μόνο ως τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται, η διαρροή συνεργατών του Σαβρίδη, περί του πόσο του κόστισε το (φανερό) «νταραβέρ黨με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα τελευταία τρία χρόνια.
Όπως λοιπόν γράφουν τα parapolitika.gr «με αφορμή την στάση που κρατά εσχάτως απέναντί του, τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και οι συνομιλητές του υπουργοί Νίκος Παππάς και Αλέκος Φλαμπουράρης, πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στον ομογενή επιχειρηματία, επισημαίνουν ότι «από την στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, έχει «ματώσει» οικονομικά για να στηρίξει την συγκεκριμένη προσπάθεια».
Πλέον οι συνεργάτες του άρχισαν να μιλούν με νούμερα, υποστηρίζοντας ότι επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξοδέψει περισσότερα από 50 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚσυμπεριλαμβάνοντας και τα χρήματα που δαπανήθηκαν προκειμένου να κερδηθεί η ΕΠΟ- , πάνω από 6 εκ. ευρώ έχει ξοδέψει στον εκδοτικό εγχείρημα του «Έθνους», στο οποίο μπήκε κατόπιν προτροπής του υπουργού Ψηφιακής πολιτικής Νίκου Παππά, κατέβαλε περίπου 5 εκ. ευρώ προκειμένου να αγοράσει το 19,7% των μετοχών που κατείχε ο «Πήγασος» του Μπόμπολα στο Mega, κατέβαλε περίπου 12 εκ. ευρώ στον Φίλιππο Βρυώνη για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», στην οποία ενεπλάκησαν και στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα και τέλος συμμετείχε στον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες καταβάλλοντας 3,5 εκ. ευρώ.
Αν στα παραπάνω υπολογιστούν  και οι ζημιές που έχει υποστεί στην ΣΕΚΑΠ και στις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, τότε το ποσόν των 150 εκ. ευρώ, ενδεχόμενος να φαντάζει και μικρό. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Σαβρίδης, «χρεώνει» εξολοκλήρου στους Τσίπρα, Καμμένο και Παππά, την εμπλοκή του, κυρίως στα Media, η οποία εκτός από την τεράστια οικονομική ζημιά, τον έφερε αντιμέτωπο με την Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.»

Spiegel: «Σαββίδης και Τσίπρας οφείλουν πολλά ο ένας στον άλλο - Εξαιρετικά ασυνήθιστη η άνοδος του επιχειρηματία»


Δεν υποστήριξε τον Σαββίδη όπως «έπρεπε» και απολύθηκε… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...