Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Μια σου… και μία μου.



Σε αντεπίθεση προχώρησε η Μόσχα μετά την απόφαση δυτικών χωρών να προχωρήσουν σε μαζικές απελάσεις Ρώσων διπλωματών και αξιωματούχων από χώρες και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ αλλά και των συμμάχων τους.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ανακοίνωσε το κλείσιμο του αμερικανικού προξενείου στην Αγία Πετρούπολη, την απέλαση 60 Αμερικανών διπλωματών και 90 ακόμη δυτικών χωρών όπως αναφέρουν και οι New York Times, σύνολο δηλαδή 150 στελεχών.
Ο Ρώσος υπουργός τόνισε πως η Μόσχα θα απαντήσει με τον «ίδιο τρόπο»στις χώρες που προχώρησαν σε απελάσεις Ρώσων αξιωματούχων ως αντίποινα για την υπόθεση δηλητηρίασης του Σεργκέι Σκρίπαλ.

Εμείς πάντως ακόμη να απελάσουμε τον Τούρκο στρατιωτικό ακόλουθο για την ομηρία - αιχμαλωσία από Ελληνικό έδαφος  των στρατιωτικών .Kατά τα λοιπά ο ψεκασμένος το παίζει πολέμαρχος. Στο ίδιο μοτίβο τα παπαγάλακια του στο ιντερνέτ. Ας κόψουν λίγο το σούπερ πατριωτιλίκι γιατι θα μας βγεί πολύ ξυνό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kατά τα λοιπά ο ψεκασμένος το παίζει πολέμαρχος. Στο ίδιο μοτίβο τα παπαγάλακια του στο ιντερνέτ. Ας κόψουν λίγο το σούπερ πατριωτιλίκι γιατι θα μας βγεί πολύ ξυνό.

Aυτο ακριβως ειπα σημερα το πρωι για καποιο αρθρο που διαβασα στο πορνιους. Ολο μαγκιες και το σκατο του εφτασε στην καλτσα οταν πηγε να ριξει στεφανι στα Ιμια. Εχουμε μπλεξει με ασυστολους μαλακες!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειχα διαβασει, ολο μαγκιες αλλα δεν μας εχει πει που υπηρετησε!
http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypetha/677425_ypenthymisi-p-kammenoy-se-toyrkia-na-thymaste-oti-ittithikate-1821-foto

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...