Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Από το Ελληνικό πρωτάθλημα πότε θα τον αποβάλουν;



Η πρώτη τιμωρία για τον ΠΑΟΚ είναι γεγονός! Η ομοσπονδία των Ευρωπαϊκών Συλλόγων απέβαλε από τα μητρώα της με επίσημη ανακοίνωσή της για την συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη στο ματς της Τούμπας!
Η γνωστή ως ECA που εκπροσωπεί τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο προστατεύοντας τους κανονισμούς και τις αξίες του, απέβαλε τον ΠΑΟΚ από τα μητρώα της.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι στο συμβούλιο της που θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου θα συζητηθεί εκ νέου η περίπτωση του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ECA:
 «Η ECA είδε την συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο κατά την διάρκεια του αγώνα της Σούπερ Λίγκας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την Κυριακή 11 Μαρτίου.
Σε συνδυασμό με τα συμβούλια της ECA αλλά και το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησαν ομόφωνα να αποβάλλουν άμεσα τον ΠΑΟΚ από την ECA.
Η ΕCA θέλει να προστατέψει την κανονικότητα και τους νόμους των αγώνων αλλά και τις αξίες στις οποίες είναι βασισμένο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Η τιμωρία παραμένει ενεργή μέχρι νεοτέρας και θα συζητηθεί στο συμβούλιο της ECA στις 27 Μαρτίου του 2018».

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ σχετικά με το θέμα έχει ως εξής: «Σχετικά με την ECA, ενημερωθήκαμε για προσωρινή διαγραφή με βάση τα δημοσιεύματα. Δεν είναι κανένα τόσο σοβαρό θέμα που να μας απασχολεί, θα λυθεί εκεί που πρέπει».

 

FIFA προς Βασιλειάδη: Να εξαλειφθούν όλες οι πράξεις βίας



 

H ECA για την οποία «αδιαφορεί» ο Σαβ(ρ)ίδης αποτελείται από 230 μέλη από 54 ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ενώσεις και ουσιαστικά... επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα όσα συμβαίνουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι αλλαγές για την επόμενη τριετία στο Champions League και στο Europa League προέκυψαν μετά το συνέδριο της ECA στην Αθήνα και στο Χίλτον στο οποίο φυσικά είχαν δώσει το παρών και οι ισχυροί άντρες της UEFA.

Όσο για το ποιοι βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο που πήρε ομόφωνα την απόφαση για αποβολή του ΠΑΟΚ; Ο Ανδρέα Ανιέλι (Γιουβέντους), ο Πέδρο Λόπες Χιμένεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), ο Εντβιν φαν ντερ Σαρ (Αγιαξ), ο Εντουαρντ Γουντγουορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ο Ιβάν Γκαζίδης (Αρσεναλ), ο Μπερτομέου (Μπαρτσελόνα), ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί (Παρί Σεν Ζερμέν), ο Ζαν Μαρί Ολας (Λιόν), ο Μίκαελ Κέρλινγκερ (Μπάγερν Μονάχου)!

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα αποβαλλουν και εσας,
απογονοι των δολοφονων του Καποδιστρια.

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε μπλεξει με μπουληδες.
Γιώργος Βασιλειάδης: «Περιμένω τις προτάσεις ΕΠΟ και Super League»
Ακου τι ειπε, Πλέον αναμένω και από την ΕΠΟ και τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σειρά πρωτοβουλιών και έγγραφες δεσμεύσεις, οι οποίες θα αξιολογηθούν.

Αυτο λεγεται οργανωμενο κρατος....... Απο τους θυτες να αξιωνεις λυσεις!
ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...