Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Όλοι δουλεύουν μόνο για τον ψεκασμένο, εκτός του μπάρμπα Φώτη.



Καμπανάκι Καμμένου: Πολύ κοντά σε θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία η Ελλάδα


 Μετά το «Έχουμε δύο ομήρους στην Τουρκία» όσον αφορά την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο και κρατούνται ενόψει της δίκης τους σε τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, ο ψεκασμένος υπουργός Καμμένος προειδοποιεί με συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Liberation, «Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο ατύχημα με την Τουρκία ».  «Είμαστε πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο ατύχημα. Όταν ο εναέριος χώρος παραβιάζεται, στέλνουμε τα αεροπλάνα μας για να συνοδεύσουμε τα τουρκικά αεροπλάνα έξω από τον εναέριο χώρο μας»,

Ουσιαστικά ο Ψεκασμένος απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες για να τους προετοιμάσει δήθεν ψυχολογικά, αλλά στο βάθος του μυαλού του έχει την πολιτική σωτηρία. Νομίζει ότι εάν το παίξει πολέμαρχος θα κερδίσει ψήφους. Όσο για το «θα προστατεύσουμε την ακεραιότητα της χώρας», μόνο γέλια προκαλούν.  

 

Κουβέλης: Δεν είμαι υπουργός του  Καμμένου, αναφέρομαι στον πρωθυπουργό.

Κατοχύρωση αυτονομίας κάνει ο Φώτης Κουβέλης, με συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών. Από που και ως που, ένας υφυπουργός ομολογεί ότι θα είναι ο ρουφιάνος και υπονομευτής του υπουργού άμυνας οποιος και να είναι αυτός; Η πολιτική ευταξία λέει ότι ο υφυπουργός πρέπει να αναφέρετε στον υπουργό του και ο υπουργός του θα κρίνει για το τι θα κάνει, αν συντρέχει λόγος να ενημερώσει τον πρωθυπουργό.


Βγάλε τον ψεκασμένο από υπουργό ρε αρχιμαλάκα Τσίπρα πριν κάψει την χώρα και ας πέσεις. Εάν είναι πατριώτης όπως διατείνεται, θα σε στηρίξει και εκτός κυβέρνησης τώρα. Εάν όχι θα δείξει ότι υπάρχει μόνο για την καρέκλα, και θα είναι το πολιτικό του τέλος .  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όπως αναφέρει ο κυπριακός ιστότοπος Φιλελεύθερος ο Καμμένος, ερωτηθείς για την νέα NAXTEX που έχει εκδώσει η Τουρκία για τις 11- 18 Μαρτίου και 22 – 29 Μαρτίου και για το πώς αντιμετωπίζονται αυτές οι τουρκικές προκλήσεις από Ελλάδα και Κύπρο προανήγγειλε ουσιαστικά συμφωνία της Ελλάδας με την Exxon Mobil. Χώρες οι οποίες ουσιαστικά έχουν υπογράψει συμβόλαια με την Κύπρο και πολύ σύντομα θα υπογράψουν και με την Ελλάδα, (αναφέροντας πως ήδη η Exxon Mobil και η TOTAL έχουν ενδιαφερθεί στην Ελλάδα να υπογράψουν για το φυσικό αέριο στη νότιο Κρήτη), δεν πρόκειται να φοβηθούν τις NAVTEX της Τουρκίας.Πρόλαβε δηλαδή την ανακοίνωση απο τον Τσίπρα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...