Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Αναβαθμίζονται ….καρατομημένοι.



Περί καρατομήσεων αξιωματικών διαβάζουμε και ακούμε από το πρωί. Οι οποίοι αξιωματικοί που υποτίθεται καρατομήθηκαν, έχουν σχέση με τον Έβρο, αφού ο μεν ένας είναι ο Υποστράτηγος Δημήτρης Μπονώρας (δεξιά στη φωτογραφία), διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Διδυμότειχου, ο δε άλλος είναι ο Ταξίαρχος Ανδρέας Φλωράτος, επικεφαλής της 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι».

Που τοποθετούνται οι δύο υποτίθεται …καρατομημένοι;
Ο Υποστράτηγος Μπονώρας  στη Διεύθυνση Αμυντικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού και ο Ταξίαρχος Φλωράτος διοικητής της  Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα.
Με απλά λόγια και οι δύο Αξιωματικοί με τις τοποθετήσεις τους ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ!

Ο δε ψεκασμένος κάνει αλλαγή ρητορικής αφού υιοθέτησε  τον όρο «όμηροι» στη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ και ακολουθεί τη διεθνοποίηση του ζητήματος σε επίπεδο ΕΕ και NATO. Αν και ακόμα είναι θολές οι νομικές επιπλοκές των δηλώσεων του καθώς ο όρος «όμηροι» επισύρει πλειάδα διπλωματικών και νομικών περιπλοκών. Το ίδιο είπε και στο Βουκουρέστι στην συνάντηση που είχε με τον Ρουμάνο ομόλογό του Μιχάι Φίφορ πως «αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν αξιωματικό και έναν υπαξιωματικό».

Η λέξη ΟΜΗΡΟΣ όμως υποκρύπτει και….ΛΥΤΡΑ. Ποια θα είναι;   

"Μεγάλωσαν και αυξήθηκαν οι περιπολίες μετά τη σύλληψη των στρατιωτικών"

Οι ελληνικές περίπολοι, αυξάνονται από δύο άντρες σε επτά !

Mας δουλεύουν οι ξεφτιλισμένοι κανονικά . Πάρτε την ανάλογη σημερινή είδηση για να καταλάβετε πόσο ξέφραγο αμπέλι είναι τα σύνορα. .


Τούρκος πέρασε τα σύνορα στις Καστανιές – Ζητά πολιτικό άσυλο


Ένας Τούρκος, περίπου τριάντα ετών πέρασε τα ελληνοτουρκικά σύνορα από το Κάραγατς στις Καστανιές Ορεστιάδας του...Έβρου τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Ο νεαρός Τούρκος, εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής, κοντά στο σημείο όπου συνελήφθησαν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί την περασμένη Πέμπτη.
Όπως είπαν είδαν καπνούς από φωτιά και όταν πλησίασαν, αντίκρισαν τον νεαρό Τούρκο, ο οποίος προσπαθούσε να ζεσταθεί.
Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Άντρες από τον αστυνομικό σταθμό των Καστανιών, μετέβησαν στην περιοχή όπου πήραν μαζί τους τον νεαρό Τούρκο. 




 

Εβρος: Συνελήφθησαν 2 Γερμανοί δημοσιογράφοι σε στρατιωτική ζώνη



Σφίγγει ο Εβρος -Υπερτριπλασιάζονται οι περιπολίες, ενισχύονται σε οπλισμό


 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επρεπε να τουφεκιστεί επι τοπου ο λαθρο.
αρα;;;;;!!!!!!
μουφα η δουλεια .
στημενο όπως ειπες

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο παλιοπούστης ο ψεκασμένος θα διαλύσει και θα γελοιοποιήσει τελείως τον εναπομείναντα στρατό. Η είδηση με τον Τούρκο που άναψε και φωτιά να ζεσταθεί. δεν αντέχει ούτε καν σχολιασμό. Έπρεπε να έχει παραιτηθεί όλος ο… Έβρος.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα έχω πεθάνει στα γέλια. Δεν μπορεί να συμβάινουν αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τράγκας πήρε το όπλο του, και πακέτα από τον Καμμένο. Μας έχει τρελάνει στα «εμβατήρια». Πάμε για επιστράτευση και πόλεμο λέει καθημερινώς .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...