Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Άντε βρε. Μετά τους εθνοφύλακες και πολιτοφύλακες, να κάνουμε και συριζοφύλακες.



Για να μην μας την πέσουν οι …Τούρκοι. Μανούλες είναι στην συλλογή ψήφων.
Πρωτοφανείς εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου: Περιπολία του Α/ΓΕΣ στην συνοριακή γραμμή στον Έβρο συνοδείας των Διοικητών Σχηματισμών με όπλο και κράνος. Λένε  οι ώρες είναι δύσκολες και απαιτούν αποφάσεις.
Εκτός από την ενεργοποίηση της Εθνοφυλακής σε ενεργό πλέον ρόλο και όχι σε καθαρά βοηθητικό όπως ήταν ο σχεδιασμός μέχρι σήμερα συζητείται έντονα και άμεσα η δημιουργία πολιτοφυλακής!
Ο Αρχηγός ΓΕΣ πραγματοποίησε περιπολία στην περιοχή ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ» επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ – «ΕΒΡΟΣ»), όπου παρακολούθησε άσκηση του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού των Ταγμάτων Εθνοφυλακής. Διαπιστώθηκε η άριστη οργάνωση και εκτέλεση της δραστηριότητας. Ενεργός Στρατός, Εθνοφυλακή και Εφεδρεία με υψηλό ηθικό, αισιοδοξία και αποτελεσματικότητα διασφαλίζουν την εθνική μας ακεραιότητα.
Ενεργοποιεί έτσι και την Εθνοφυλακή στον Έβρο ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Στεφανής και μάλιστα σε ενεργό ρόλο και όχι σε καθαρά βοηθητικό όπως ήταν ο σχεδιασμός μέχρι σήμερα!

Οι Επίτιμοι Αρχηγοί έχουν επισημάνει ,για τον εξοπλισμό των Εφέδρων και την ενεργοποίηση Μονάδων Εθνοφυλακής  
Ο Επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ που προέρχεται από τις Ειδικές Δυνάμεις ανέφερε χαρακτηριστικά μα είναι δυνατόν να έχουμε στις αποθήκες χιλιάδες ανενεργά όπλα και οι Έφεδροι Καταδρομείς να ασκούνται με πλαστικά όπλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...