Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Έστειλαν και αλλη σφαίρα στον Κοτζιά.



Tο περιεχόμενο της απειλητικής επιστολής που εστάλη στον Νίκο Κοτζιά αποκαλύπτουν διπλωματικές πηγές. Πρόκειται για το τρίτο συμβάν με παραλήπτη τον υπουργό Εξωτερικών μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων.
Προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση η απειλητική επιστολή που έφθασε στο υπουργείο Εξωτερικών την περασμένη Τρίτη με παραλήπτη τον υπουργό και περιελάμβανε μία σφαίρα, ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου, το οποίο έχει ήδη σταλεί για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες.
Συνεργάτες του Κοτζιά στο υπουργείο δέχονται και απειλητικά τηλεφωνήματα για λογαριασμό του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιστολή η οποία συνοδευόταν από την σφαίρα έγραφε:
«Όσοι από εσάς αισθάνονται Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες. Για όλους τους άλλους, ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα και μόνον: θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο».
Καταλήγει δε παράκληση στα Σώματα Ασφαλείας και το στράτευμα. «Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και ΕΕ».


Έστειλαν σφαίρα στον Κοτζιά – Λίγο πριν ταξιδέψει για τα Σκόπια

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τόσες σφαίρες που του έχουν στείλει στο τέλος θα του πούνε, σφαίρες έχεις, έτσι σκατά που τα έκανες στο υπουργείο εξωτερικών πήγαινε πολέμα εσύ. Με ποιους να τα πρωτοβάλουμε με τους Τούρκους που ζητάνε το μισό αιγαίο, όλη τη θράκη, όλη τη Κύπρο την Κρήτη και την Ρόδο. τους Σκοπιανούς που θέλουν την κεντρική και δυτική Μακεδονία, τους Αλβανούς που θέλουν την Ήπειρο, τους Βούλγαρους που θέλουν την δυτική περιφέρεια της Μακεδονίας. Μου αρέσει που ο Κοτζιάς ανήγει όλα τα θέματα μαζί. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣEIΣ;;;; ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΥΘΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ θΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙς ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Ή ΈΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και δεν χαιρεσαι; ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΟΙ "ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μιας και ο προηγούμενος-η λέει για τους αρχαιοελληνιστές να του πω πως δεν χαίρομαι. Θυμίζω πόσο απατεώνας αποδεδειγμένα ήταν και είναι ο Αρτέμις Σώρρας. Τώρα επανεμφανίστηκε το νέο φρούτο εποχής ο Β. Μπεξής ως συνέχεια του δικαίως διωκόμενου από την δικαιοσύνη Σώρρας. Να θυμίσω ότι για να γελιοποιήσουν το κείμενο memorantum των 16 σελίδων που ανέφερε ονομαστικά τα όσα έχουν στο πρόγραμμα να ψηφίσουν ως Ελληνικός χώρος - γεωγραφική έκταση το πολιτικό προσωπικό ώστε να εισαχθούμε πλήρως στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ τα φόρτωσαν ότι τα έγραψαν κάτι ακροδεξιοί δωδεκαθεϊστες σε μια γιάφκα μαζί με τόξα, βέλη και αρχαιοελληνικά σπαθιά σαν τις ταινίας των "300". Ενώ το memorantum - υπερμνημόνιο αποτελεί κείμενο εις γνώση των κυβερνώντων και του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου που είναι συνέχεια των αποφάσεων της συνόδου της πόλης Μπουσάν στη Κορέα και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και είναι αληθή και εφαρμόζονται δυστυχώς για όλους εμάς ένα προς ένα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανεφερα Σωρρα, αλλα Σορρος. Οι "αρχαιοελληνιστες" αρχισαν τη δραση τους τελη της δεκαετιας του ΄80, μια παρεϊτσα απο καθηγηταδες των ΑΕΙ ΤΕΙ και ορισμενων πανεπιστημιων που ειχαν αριστες σχεσεις ολοι τους με τη λεσχη των Rotary. Ολη αυτη η παρεϊτσα ειχε σχεδον καθημερινη προσβαση και αυτοπροβολη στα γνωστα μπουρδελοκαναλα για πολλα χρονια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...