Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Σολομώντεια λύση. Όλοι ευχαριστημένοι;



A ρε μπαγάσα Ρωσοπόντιε  με τα ωραία σου . Ξεπέρασες και τον νονό του Πειραιά. Έτσι όπως τους έπιασες σε μερικά χρόνια θα σε ρωτούν σε ποιόν να δοθεί το πρωτάθλημα.

Μετά τη μία τα μεσάνυχτα ανακοινώθηκε ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει πίσω τους τρεις βαθμούς της τιμωρίας του!
Ύστερα από περίπου δέκα ώρες συνεδρίασης, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε πως οι 3 βαθμοί επιστρέφονται στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο Ολυμπιακός παίρνει με 3-0 το παιχνίδι  που δεν ξεκίνησε ποτέ της Τούμπας, ενώ παράλληλα αναίρεσε και την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, που σημαίνει πως το ματς με την ΑΕΚ, μπορεί να γίνει με την παρουσία κόσμου! Το μόνο που παραμένει ίδιο με την πρωτόδικη απόφαση, είναι το πρόστιμο των 30.000 ευρώ. 
Το σκεπτικό της απόφασης ακόμη δεν υπάρχει, αλλά η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε ότι το παιχνίδι της Τούμπας δεν έγινε με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ.


Αρχικά ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, αποκλεισμό της έδρας του για δύο αγώνες, ενώ ο αγώνας είχε κατακυρωθεί με σκορ με 0-3 στον Ολυμπιακό.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε πως πρέπει να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί στον ΠΑΟΚ, και να μην υπάρξει τιμωρία της έδρας, ωστόσο η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα δεν άλλαξε με τον Ολυμπιακό να παίρνει το ματς με 0-3.

Ποιο γελοία απόφαση ίσως δεν έχει ξανά υπάρξει. Αθώος ο θύτης, αλλά θα αποζημιώσει το θύμα.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΟ έκανε one night stand για χατίρι του Σαββίδη

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΣΩΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΤΑΝ. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;
ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΤΙΜΩΡΗΘΕΙ
https://youtu.be/PyKanOY5kbU?t=13s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...