Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Tροχάδην. Αδειάζουν καρέκλες.



Tην παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Οικονομίας υπέβαλε τη νύχτα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό, ο οποίος και τη δέχτηκε.

Ο κ. Παπαδημητρίου επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα και του εξήγησε ότι η απόφασή του είναι μονόδρομος μετά την απομάκρυνση της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας.

Η κ. Αντωνοπούλου καρατομήθηκε δύο ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε πως εισέπραττε επίδομα 1.000 ευρώ ανά μήνα για να ενοικιάζει διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Το πρωθυπουργικό γραφείο ανακοίνωσε πως ο κ. Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτησή της, όμως η ίδια νωρίτερα είχε αποφύγει να δηλώσει παραίτηση, λέγοντας απλώς πως είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Το ζεύγος Παπαδημητρίου - Αντωνοπούλου είναι εύπορο και μολονότι η είσπραξη του επιδόματος ενοικίου από την εξωκοινοβουλευτική πρώην υπουργό είναι νόμιμη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και στον ευρύτερο πολιτικό κόσμο.



Τα επιπλέον χιλιαρικάκια πάντως, δεν την χαλούσαν.

 

«Ξηλώνεται το πουλόβερ» τής κυβερνήσεως Αλ6 Τσίπρα. 

 

 

Τσεπώνουν 1.200 ευρώ για ξενοδοχείο – 1.000 ευρώ για σπίτι ακόμα και αν κοστίζει πολύ...

 

Άλλοι τρεις υπουργοί από Σύριζα και ΑΝΕΛ ζήτησαν επίδομα ενοικίου..Φωτάκης, Σγουρίδης, Μάρδας.  

Ο Φωτάκης, ο οποίος ζήτησε επιδότηση ενοικίου σύμφωνα με τη δήλωση Πόθεν Έσχες, διαθέτει μονοκατοικία 260 τ.μ. στο Νέο Ψυχικό.


 

Τα ξενοδοχεία της Αθήνας«αδειάζουν» τους βουλευτές. Η έξωση του Divani Caravel . Καλεί τους 36 βουλευτές που διαμένουν εκεί να βρουν αλλού στέγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...