Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Κλείστε το γρήγορα πριν ξεφουσκώσει η NOVARTIS



Επιταχύνονται οι διαπραγματεύσεις, για το Σκοπιανό, καθώς ο Νίκος Κοτζιάς είχε αιφνιδιαστική συνάντηση με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Νικολά Ντιμιτρόφ, στη Βιέννη το βράδυ της Δευτέρας.
Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών την Τρίτη θα έχουν κοινή συνάντηση με τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Λίγες ώρες νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας διεμήνυε μιλώντας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ότι είναι ουτοπικό να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.
Αναφερόμενος στο συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός σημείωσε:  «Όμως ποιο ήταν το μήνυμα αυτής της εκδήλωσης; Η ελληνικότητα της Μακεδονίας; Αν ήταν αυτό, κρούουν ανοιχτές πόρτες. Ήταν να μην βρεθεί λύση; Αν είναι αυτό είναι λάθος. Η μήπως το αίτημα ήταν, μην δώσετε το όνομα Μακεδονία. Γιατί αυτό είναι εκτός πλαισίου πραγματικότητας.


Διότι λέει κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν ότι κατεβαίνουν στα Σκόπια.
Να αλλάξουμε τότε και το Ελ.Βενιζελος γιατί μπορεί να νομίζουν ότι κατεβαίνουν στην Κρήτη. Ρε δεν γαμιέσε να …Εβραιο-τουρκέψεις πλήρως.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...