Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ούτε η …CIA δεν θα έβγαζε τέτοια διχαστική ανακοίνωση.




Η «χοντρή γάτα» ήξερε τι έλεγε. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 γράφτηκε Ιστορία μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων! Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Έλληνες διαδήλωσαν ειρηνικά και δημοκρατικά, υψώνοντας την φωνή πέρα από κάθε σκοπιμότητα και με ενότητα, αρνούμενοι κάθε υποχώρηση στα ζωτικά εθνικά θέματα και ιδιαίτερα στην εκχώρηση του Ιερού Ονόματος της Μακεδονίας.

Το Συλλαλητήριο πέρα από την τεράστια συμμετοχή του κόσμου διεξήχθη σε κλίμα πανηγυρικό, χαράς και νίκης. Όλοι οι ομιλητές και οι παρουσιαστές, με αποκορύφωμα την συμμετοχή και την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κράτησαν τον παλμό και το ενδιαφέρον στα ύψη. Δυστυχώς, σε κάθε ιστορική στιγμή του Έθνους μας υπάρχουν εκείνοι, οι οποίοι εξυπηρετώντας τις σκοπιμότητές τους προσπαθούν να καπηλευθούν τον υγιή και πηγαίο πατριωτισμό. Ευτυχώς δεν τα καταφέρνουν.

Στην εξέδρα του συλλαλητηρίου, παρεισέφρησαν διά της βίας και μεθοδευμένα στοιχεία αλλότρια, τα οποία συνοδευόμενα από «μπράβους» εκτόπισαν και προπηλάκισαν τους παρουσιαστές και τους προγραμματισμένους ομιλητές, από την συντονιστική επιτροπή και πήραν για ένα χρονικό διάστημα τα μικρόφωνα.

Πρόκειται για την Γεωργία Μπιτάκου και τον αντικανονικό ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους. Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων δηλώνουν απερίφραστα και κάθετα την αντίθεσή τους στην απαράδεκτη αυτή πράξη και καταγγέλλουν την βίαιη υφαρπαγή του λόγου, την οποία χαρακτηρίζουμε ως προβοκάτσια με σκοπό το καπέλωμα και τον χαρακτηρισμό του συλλαλητηρίου ως διοργάνωση ακραίων στοιχείων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με το ΑΦΜ της οποίας πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο, επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια.

πηγή

 

Ζάεφ: Δεν αλλάζουμε Σύνταγμα, το όνομα θα διασφαλίζει την ταυτότητα μας…


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και το ευχαριστουμε ευχαριστουμε ποιος το ελεγε στην Μπιτακου, ο Τερλεγκας;
Θα μας πει ο λαλιστατος προεδρος πως επετρεψε ο ιδιος με τα "αγωνιστικα και αντιδραστικα του καμμωματα" να λαβει τη νεα προεδρια της σοσιαλιστικης διεθνους ο πανηλιθιος Γιωργακης;
Να σου θυμησω λαλιστατε προεδρε;

Διηνέκης είπε...

Δεν είναι αντικανονικός ο ηγούμενος Μεθόδιος. Κανονικότατος είναι. Βρίσκεται στο Μοναστήρι καμιά... 60αριά χρόνια, από νέος.
Αυτόν που θέλει να βάλει για ηγούμενο ο Τούρκος Βαρθολομαίος είναι αντικανονικός.

Ixnos είπε...

Μπραβο ρε Διηνέκη βαζεις τα πραγματα στην θεση τους.Εμείς την αναφέρουμε αυτούσια για να ξεστραβωθούν μερικοί.

Ανώνυμος είπε...

Πορδοπρόεδρος ο Πλουσιότερος Πολιτικός Αρχηγός τη πώληση γάλατος και σανού !!!
Ρήτορρας ,μπολτιμπιντερ,συγγραφέας,δημοσιογράφος.Το 1983 του προσφέρθηκε υποτροφία από το Ίδρυμα Αντενάουερ (Adenauer) και το 1994 πήρε πτυχίο δημοσιογραφίας από το London School of Journalism.(βλέπε: βικιπαιδεια)

Το μόνο του όνειρο που δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι σήμερα είναι να δημιουργήσει υπουργείο έρωτος ... όπως ο παρολίγον συναδελφός του ο αείμνηστος Αρμάνδος Δελαπατρίδης .

Πού θα πάει όμως μικρός είναι ακόμα ,το μέλλον διαγράφεται λαμπρό μπροστά του!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πήρε πτυχίο δημοσιογραφίας από το London School of Journalism ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΜ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΒΕΤΟ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

«Η Βουλγαρία δεν είναι σύμφωνη στην ονομασία της ΠΓΔΜ να συμπεριλαμβάνεται γεωγραφικός προσδιορισμός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ σε τηλεοπτική συνέντευξη και αρνήθηκε κάθετα την ονομασία Βόρεια Μακεδονία.

Η πρόταση είναι «απόλυτα απαράδεκτη για μας επειδή τα νοτιοδυτικά τμήματα της Βουλγαρίας συμπεριλαμβάνονται σε παρόμοια ονομασία, από γεωγραφική άποψη. Κι αυτό θα μπορούσε να γίνει προϋπόθεση για εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Βουλγαρίας» ξεκαθάρισε ο Μπορίσοφ.

Ανώνυμος είπε...

Ο προεδροs διακριθηκε στο body building...
Συνεργατεs του ισχυριζονται οτι ακομα και σημερα γυμναζεται εχονταs την ταση να σηκωνει τραπεζια και καρεκλεs που βρισκονται στο γραφειο του!
Εναs μαλιστα ορκιζεται οτι τον εχει δει να σηκωνει τα συγκεκριμενα βαρια επιπλα χρησιμοποιωνταs τα...σαγονια του!
Αλλοs ισχυριζεται οτι τα γυμναζει τα σαγονια-μασελα του με παρα πολυ μασα αφου το(παρα)πολυ φαγητο αποτελει τη μεγαλη του αδυναμια!!!
Μεγαλη του στιγμη ωs Προεδρου υπηρξε το σωτηριο ετοs 2004 η"επισκεψιs"λευκηs περιστεραs επι τηs κεφαληs του,κατα τον αγιασμο των υδατων στον Κερατιο κολπο την οποιαν απεδωσε σε θεια βουληση και την ερμηνευσε ωs επιφοιτηση του Αγιου Πνευματοs!
"Ειδικοι επιστημονεs ορνιθολογοι ομωs επιμενουν οτι το περιστερι επαθε vertigo λογω του εκτυφλωτικου καφεκοκκινου χρωματοs με το οποιο ο Προεδροs εκεινη την ημερα ειχε βαψει δυναμικα τα μαλλια του!
Γιατι ο Προεδροs αν και εθνικοφρων εχει αυτη τη μικρη κακη συνηθεια που δειχνει εμμονη σε πραγματα υλικα,φθαρτα,επιδερμικα,και ταπεινα:Βαφει-και μαλιστα με ιδιαιτερο-φανατισμο-τα μαλλια του!
Η γκαμα βαφηs παιζει μεταξυ του σκουρου καφε και του εντονου καφεκοκκινου!
Προκειται για ενα πληρεs και επιμελημενο βαψιμο οπωs ταιριαζει σε εναν Προεδρο αφου πλεον δεν αφηνει αβαφεs ουτε τιs φαβοριτεs!
Ο Γιωργοs Καρατζαφερηs εχει λανσαρει ενα μεγαλοπρεπεs βαψιμο το οποιο χαρακτηριζουμε "εθνικοφρων"λογω των ιδεολογικων καταβολων του!Το βαψιμο αυτο συνοδευεται ειτε απο περιποιημενο,ομοιομορφο χτενισμα με ολα τα βαμμενα μαλλια προs τα πισω,ειτε εναλλακτικα απο ενα ριξιμο προs τα μπροs σε στυλ"μπουλη"!
Οπωs και ναχει ομωs ο Γιωργοs Καρατζαφερηs προγαστωρ και βαψωμαλλιαs αποτελει ενα μοντελο ηγετη που σε διεθνεs αλλα και εθνικο επιπεδο κρινεται ωs συλλεκτικο!
*13/10/2015-Η Κ.Ζαλοκωστα:Στο σημειο εγω αυτο θελω να αναφερω προεδρε οτι ειδικοτερα ακουω παρα πολυ καιρο να με ρωτουν ολοι απο τουs ανθρωπουs που συναντω τουλαχιστον ετσι γνωστουs φιλουs αλλα και αλλουs ανθρωπουs που με ρωτουν ρωτουν τι γνωμη εχει ο πρ για τα γεωπολιτικα τι βλεπει να γινεται τι γνωμη εχει για το για το τοπιο το πολιτικο αυτο το εσωτερικο που ζουμε και το τριτο και θελω να σαs το πω πρ για να το απαντησετε και παιρνω αυτη την πρωτοβουλια γιατι το ακουμε συνεχeia και απο οτι θυμαμαι σαs το ρωτησαν και στο Κoντρα σε αυτην την συνεντευξη που δωσατε προσφατα οτι αν ο Γ.Κ δεν ειχε αναμιχθει με το ααα με το μνημονιο θα ηταν τωρα πρωθυπουργοs τηs ελλαδαs το ακουω συνεχωs.......
Γιωργοs Καρατζαφερηs:"Τωρα βεβαια αν η γιαγια μου ειχε καρουλια θα ηταν τρολευ οχι αυτα δεν γινονται ειναι σχετικα πραμματα εγω θα πω σε αυτα που λεs μια και ειναι εντελωs προσωπικη η αναφορα απο τουs φιλουs σου ειναι οτι δυο πραμματα με ρωτατε αν ειμαι πραματι ετσι η ναι πραματι ειμαι ετσι και αν βαφω τα μαλλια μου δεν φερω την απατη επι τηs κεφαληs ουτε εσωτερικα ουτε εξωτερικα λοιπον παμε...
Υ.Γ παντα σαφεστατο το πρρρρρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟ ΑΓΟΡΙ Ο ΤΗΛΕΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΛΟΝΔΙΝΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΑΤΑΚΤΟΝ ΦΥΓΗΝ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ο Γιωργος ειναι πονηρος και αυτα που τα λεει μην τα τρως.....

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από τα μελανά σημεία σε κάποιες επιλογές που έκανε στην ζωή του που μερικές εξ αυτών δεν μας αφορούν στην συγκεκριμένη εκπομπή ειπε αλήθειες. Στο τέλος το έχασε όταν είπε πως οι αμερικλάνοι δεν τα λένε με το κουκουέ το κόμμα του χαφιέ.

Ανώνυμος είπε...

Το μελοs τηs αθηναικηs λεσχηs o μελανιοs καρατζακλανοs του σπυροπουλου το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs ο ερωτυλοs...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...