Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Οι άνθρωποι και των …σπηλαίων .



Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η ΕΤΑΔ διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων το οποίο περιλαμβάνει 210 τουριστικά ακίνητα ανά την Ελλάδα, κάποια από τα οποία έχουν σημαντικό ιστορικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, όπως και αφορούν πολλές διαφορετικές κατηγορίες, για παράδειγμα τα πρώην Ξενοδοχεία Ξενία, Μαρίνες, Κάμπινγκ, Γκολφ, Χιονοδρομικά Κέντρα, Μουσεία, Σπήλαια, Τουριστικά Περίπτερα, Ιαματικές Πηγές, κρατικά μπουρδέλα π.χ Βουλή κ.λ.π..

Επίσης στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνονται και σημαντικά Ολυμπιακά Ακίνητα, όπως και διαφορετικές κατηγορίες ακινήτων (πχ αστικά, μη αστικά, αγροτικά, παράκτιες εκτάσεις, κλπ) που προέρχονται κυρίως από την πρώην ΚΕΔ αλλά και ακίνητα που μεταβιβάζονται από το ΤΑΙΠΕΔ βάση του νόμου 4389. Συνολικά το χαρτοφυλάκιο αριθμεί περίπου 72.000 τίτλους ακινήτων σε όλη την ελληνική επικράτεια.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ Α.Ε.) είναι ανώνυμη εταιρεία με σκοπό τη διαχείριση, ανάπτυξη, εκμετάλλευση και αξιοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου. Η Εταιρεία ανήκει κατά 100% στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΕΣΠ) ΑΕ, που δεν ανήκει στον δημόσιο τομέα.
Σειρα εχει η Ακροπολη η Βεργινα η Ολυμπια η Κνωσσος και παει λεγοντας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...