Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Και….άρβυλα έχετε ρε να τους δώσετε;



Κατά τα λεγόμενα σας καταντήσατε τον στρατό σαν την βουλή. Αφού πρώτα τον διαλύσατε με του κώλου τα εννιάμηνα, τώρα θέλετε να δημιουργήσετε δολίως και Τσιπρο-εφεδρο-στρατό σαν τα παλιά Τ.Ε.Α. Να βάλετε τους στεγασμένους στα στρατόπεδα Πακιστανούς και λοιπούς λάθρο ,να φυλάνε σκοπιά.  

Η στρατιωτική ηγεσία προχώρησε στην υποβολή πρότασης προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αρχικά, και εν συνεχεία, μαζί με τον Καμμένο, η πρόταση τέθηκε υπ'όψιν του Τσίπρα και αφορά την ικανοποίηση της ανάγκης να ενισχυθεί άμεσα ο χαρακτήρας της Εθνοφυλακής με την μαζική χορήγηση οπλισμού σε μεγάλο αριθμό πολιτών, οι οποίοι θα έχουν μαζί στα σπίτια τους αποθηκευμένα και τα απαραίτητα πυρομαχικά!
Η πρόταση είναι απόλυτα συγκεκριμένη και τεκμηριωμένη σε πέντε βασικές παραμέτρους:
- Ανεπαρκής επάνδρωση των μονάδων πρώτης γραμμής του Ελληνικού Στρατού 
- Αρνητική προοπτική για την απόδοση στρατευσίμων στις επόμενες κλάσεις την ερχόμενη πενταετία λόγω δημογραφικού
-Δεδομένη αδυναμία αποστολής ενισχύσεων από την ηπειρωτική Ελλάδα στα νησιά σε περίπτωση μείζονος "θερμής" κρίσης με τη Τουρκία
-Αδυναμία διανομής οπλισμού και πυρομαχικών ώρες πριν από πιθανή επερχόμενη κρίση λόγω αντικειμενικών προβλημάτων επιμελητείας
-Αδυναμία αποτελεσματικής χρήσης των όπλων ακόμα και αν μοιραστούν σε συνθήκες κρίσης λόγω μη εκπαίδευσης των πολιτών
Πάντως οι Αρχηγοί είναι όχι απλώς υπέρ, αλλά το τεκμηριώνουν. Π.χ. η ηγεσία του Ναυτικού σημειώνει ότι "Θα είναι πολύ δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο να μεταφερθούν ενισχύσεις από θαλάσσης", η ηγεσία της Αεροπορίας αναφέρει ότι "Χωρίς απόλυτη αεροπορική υπεροχή είναι αδύνατον να μεταφέρουμε προσωπικό και έχουμε το πρόβλημα της φύλαξης των αεροδρομίων".
Τα Επιτελεία (όλα τα Επιτελεία, το καθένα για τους δικούς του λόγους), ζητούν να ανοίξουν οι αποθήκες, να μοιραστούν σε πολίτες βάσει συγκεκριμένου και οργανωμένου σχεδίου που θα λαμβάνει υπ'όψιν την ηλικία, την εκπαίδευση, το επάγγελμα και την δυνατότητα επιχειρησιακής αξιοποίησής τους, 50.000-100.000 αυτόματα τυφέκια G-A3/A4 που έχουν παραχθεί από την τότε ΕΒΟ την δεκαετία του '80 και είναι αχρησιμοποίητα.
Υπάρχουν και 15.000 αυτόματα επιθετικά τυφέκια FN/FAL, τα οποία παλαιότερος σχεδιασμός προέβλεπε να διατεθούν στον εξοπλισμό ισάριθμων εφέδρων που έχουν περάσει εκπαίδευση από τις ειδικές δυνάμεις, στην Δυτική Θράκη. 
Για το κάθε όπλο από τα παραπάνω θα δοθούν 100 φυσίγγια


 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1ΟΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ; ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΒΟΣΝΙΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΩΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΠΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 4.000 ΣΦΑΙΡΕΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΗΜΑΙΝΕ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΟΤΙ 2.000 ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΠΛΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ.

Unknown είπε...

Αλλοίμονο!Με τα καρυοφιλια πιστεύετε σοβαρά ότι θα διεξαχθεί ένας πόλεμος?

Ανώνυμος είπε...

Η αεροπορια ξεκινα τον πολεμο, το πεζικο με τα καρυοφιλια τον τελειωνει και το πολεμικο ναυτικο κανει τις δεξιωσεις.

Ανώνυμος είπε...

και το πεζικο παιζει το ρολο του. το θεμα ειναι αν το πουτανοπαιδο που κυβερνα αφησει να γινει γιατι απο οτι φαινεται χαριζει νησιδες και νησια

Ανώνυμος είπε...

Οι πολεις δεν κυριευονται αν δεν πατησει μεσα το ποδι φανταρου, εκατο χρονια να βομβαρδιζεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...