Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Τι έχουν και ψοφούν τα έρμα;



Το 2017, ο συνολικός αριθμός θανάτων ανήλθε σε 123,700 έναντι 118,623 το 2016. Αλλά το 2013, το σύνολο ήταν μόνο 70,830 και πριν από την οικονομική κρίση ο αριθμός των θανάτων κυμαινόταν γύρω στα...60,000 άτομα. Συνεπώς σήμερα πεθαίνει ο διπλάσιος αριθμός ανθρώπων από πριν.

Ο λόγος για την μεγάλη αύξηση θανάτων είναι η λιτότητα που έχει επιβληθεί από την ΕΕ και το Δ.Ν.Τ που διέλυσε το Ελληνικό σύστημα υγείας. Φτώχεια, πείνα, έλλειψη θέρμανσης, και αύξηση αυτοκτονιών λόγω οικονομικής δυσπραγίας , συμπληρώνουν τον αριθμό.

Γράφουν τα παπαγαλάκια  ….Η Ζωή σε παραλήρημα δημαγωγίας Μπούκαρε σε συμβολαιογραφείο που κάνει πλειστηριασμούς κανωντας της μπούλινγκ  [βίντεο]  

 

Δηλαδή έκανε μπούλινγκ σε μία που κάνει ηλεκτρονικό μπούλινγκ παίρνοντας τα σπίτια εκατοντάδων πολιτών.

 

 O Kοπελούζος, ο Περιστέρης, η Περιστέρα και οι αθώες περιστερές Σταθάκης-Χατζηδάκης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς το Δημογραφικό λύνεται σιγά-σιγα από τους εργατικούς Ελκηνες της Ασίας, που ενσωματώνονται. Οι προδότες της ΝΔ εφτιαξαν φράχτη και εμπόδιζαν τα ελληνόπουλα της διασποράς να έρθουν.Ο Τσίπρας έλυσε αλλο ενα θέμα που ταλάνιζε τη χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν ψοφήσουν καμιά πεντακοσαριά χιλιάδες στον χρόνο δεν λέει τίποτα. . Πρέπει να αραιώνουμε για να χωρέσουν οι μαντίλες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...