Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Θα αποκτήσουμε και πολύ-λαθρομεταναστευτική αστυνομία.



Ο υπουργός Μη Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε από το Λονδίνο πως η Ελληνική Αστυνομία ( γιατί την λες μωρέ Ελληνική αφού δεν θα είναι . Πολυλαθρομεταναστευτική θα είναι ) θα προχωρήσει σε προσλήψεις λαθρο-αλλοδαπών αστυνομικών. Κι αυτό που εννοεί είναι ότι θα ενταχθούν στην ΕΛ.ΑΣ. Αλβανοί (έχουμε κάποιους), Πακιστανοί, Αφγανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Ινδοί, Μαροκινοί Σομαλοί, και γενικά απ’ όλες τις φυλές του κόσμου, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ανοίξει τα σύνορα και να τους αφήσει κατά την Τασία Χριστοδουλοπούλου να… λιάζονται στις πλατείες.  Αυτό που είπε δηλαδή ο  Τόσκας, ο οποίος δείχνει να έχει ξεφύγει τελευταία (ήταν αυτός που υποστήριξε πώς στο συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής στην Αθήνα για την Μακεδονία συγκεντρώθηκαν 140.000 κόσμος) είναι πως θα βάλουμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Και πώς ακριβώς θα συμβεί αυτό; Με τι κριτήρια θα γίνουν αυτές οι προσλήψεις; Θα καταργήσουμε τώρα και την ελληνική ιθαγένεια ως βασική προϋπόθεση, αφού έχουν ήδη καταργήσει το Ελληνικός γένος;
«Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε και τέτοιες προσεγγίσεις προκειμένου να τηρηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η τάξη. Είναι αστείο ένας αστυνομικός που δεν ξέρει τη γλώσσα μιας ομάδας μεταναστών ή μιας μειονότητας να προσπαθεί να την προσεγγίσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια».
Αυτή τη δήλωση την έκανε ο  Τόσκας στο Λονδίνο μετά την συνάντηση που είχε με την Βρετανίδα υπουργό Εσωτερικών Άμπερ Ραντ. Προανήγγειλε, δε, νομοθετικές παρεμβάσεις «όπου χρειάζονται» καθώς το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την πρόσληψη αλλοδαπών στην Ελληνική Αστυνομία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χθεσ στην εκπομπη επι του πιεστηριου στο καναλι κοντρα
ενας εκ των παροντων συριζαιων ειπε το εξης καταπληκτικο

αν δεν συμφωνησουν για το ονομα στα σκοπια ο σαμαρας και ο καραμανλης
για αυτο που θα παθει η ελλαδα θα φταινε μονο αυτοι

εσεις οι μπλογκερ που ξερετε πως να βρειτε το βιντεο αυτο
δημοσιευτε το

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...