Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Έλα μωρέ . Θα καθαρίσει το ΝΑΤΟ και ο αμερικάνος πρέσβης για μας..





Δείτε το βίντεο και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Η Τουρκία είναι σε ειδική κατάσταση και μπορεί να καταρρίπτει αεροσκάφη αν μπαίνουν στον εναέριο χώρο της… αλλά αυτή μπορεί να παραβιάζει το εναέριο χώρο άλλων χωρών. Αυτό μας λέει ο γραμματέας του ΝΑΤΟ
Με NAVTEX η Τουρκία επιχειρεί να «φρουρήσει» από κάθε πιθανή ελληνική αντίδραση τη περιοχή των ερευνών που πρόκειται να πραγματοποιήσει  το γερμανικό  πλοίο "RV MARIA S MERIAN" σε περιοχές ελληνικής δικαιοδοσίας. Η Τουρκία με την πρώτη  NAVTEX δέσμευσε μια περιοχή 580 χλμ. μήκους και 25 χλμ. πλάτους, σε ένα πεδίο ευθύνης της Κύπρου και της Ελλάδας (στην Πάφο, από τ’  ανοιχτά της Κύπρου μέχρι τ’  ανοιχτά της Κρήτης). Η NAVTEX εκδόθηκε από την Άγκυρα, προκειμένου να εξυπηρετήσει το γερμανικό πλοίο, Επίσης, εκδόθηκε και δεύτερη NAVTEX από την Τουρκία για τη θαλάσσια περιοχή 25 χλμ. νοτίως της Κρήτης.

Όμως νέα τουρκική NAVTEX αφορά  τη δέσμευση περιοχής για τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά περίπου 60 χλμ βορειότερα από το ανώτερο όριο που έχει προαναγγελθεί ότι θα πραγματοποιηθεί ο ερευνητικός πλους του "RV MARIA S MERIAN".

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ξεκάθαρη τουρκική πρόκληση, η οποία στην ουσία σημαίνει ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την αντίδραση του τουρκικού Ναυτικού εάν επιχειρήσει να παρεμποδίσει τις έρευνες του γερμανικού σκάφους, και οτι η Γερμανία αναγνωρίζει κυριαρχικά δικαιώματα στην Τουρκία.

Εάν θέλεις να δεις τι παίζετε δες το κατατοπιστικό βίντεο εδώ.

  Τουρκία- Κούρδοι και ΠολυεθνικοίΚολοσσοί.


Η δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της Νουδούλας Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ούτε λίγο ούτε πολύ μας «πληροφορεί»  πως η προκλητικότητα της Αθήνας στο Αιγαίο «φέρνει αποτελέσματα».
«Όταν ο κ. Καμμένος, έχει μια συγκεκριμένη προκλητικότητα στο Αιγαίο, αυτό έχει αποτελέσματα. Αν δεν είμαστε λοιπόν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες προκλήσεις από την άλλη πλευρά, μην παίζουμε παιχνίδια στο Αιγαίο», είπε χαρακτηριστικά, υπονοώντας προφανώς ότι η Άγκυρα επεμβαίνει όπως επεμβαίνει τα ελληνικά χωρικά ύδατα, επειδή την προκαλεί η Ελλάδα και συγκεκριμένα ο υπουργός Άμυνας. 
Προφανώς ο τουρκόφιλος μας «ενημερώνει» πως εμείς φταίμε για την επιθετικότητα των Τουρκαλάδων .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι μυστηριοι τυποι Κρητικα επιθετα εχουν. Δεν ειναι λιγο περιεργο να εχουν εξαπλωθει σε ολη τη χωρα να εχουν πιασει ολα τα καιρια ποστα και να ειναι τοσο μισελληνες;
Δεν ειναι περιεργο 600.000 Κρητικοι να εχουν καβαλλησει ολο τον υπολοιπο πληθυσμο της χωρας;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...