Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Και μετά το συλλαλητήριο τι;



Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια δεξιά που φοβόταν τον ίσκιο της για να πάρει μια απόφαση αλλά με μια «αριστερά» που έχει στα χέρια της όλα τα μέσα, συνδικάτα , σωματεία συνδικαλιστές, εργολάβους ,διαπλεκόμενους , έχει συμμαχίες με πολλά ύποπτα κέντρα τους εξωτερικού με  των οποίων τα στελέχη συναγελάζετε, και με εξωθεσμικούς χρηματοδότες που της εκπληρώνουν  όλες τις «επιθυμίες» προκειμένου να περάσουν  τις αποφάσεις των  νόμιμα μέσω μιας τηλεκατευθυνόμενης βουλής.
Πως μπορούν οι απλοί πολίτες χωρίς μια ισχυρή κομματική στήριξη - επιλογή  να αντιμετωπίσουν αυτό τον φαύλο κυκεώνα;
Nα μιλήσουμε για αντιπολίτευση; Δυστυχώς δεν υπάρχει διότι έχουν φροντίσει οι προστάτες μας να την λαδώσουν με την υπόσχεση της μελλοντικής εξουσίας –φαγοποτιού.
Μπορεί η Μακεδονία να είναι μία όπως μια είναι π.χ και η Κρήτη και Θράκη κ.α, αλλά μπορεί να γίνουν και πολλές όπως π.χ. ανατολική και δυτική ,η βόρεια και νότια.
Το θέμα είναι τι βούλονται οι κυβερνώντες και οι επικυρίαρχοι τους.
Και η Ελλάδα είναι μία, αλλά ταυτόχρονα και πολλές εάν το δούμε πολιτικά το θέμα. θυμίζει Αμερική του 1900. Αθρόα  μετανάστευση σε μία χώρα μη ομογενοποιημένη όπως η Αμερική , αφού διαθέτει πόντιους διωγμένους εκ Τουρκίας ,Ρωσοπόντιους διωγμένους εκ Ρωσίας , Μικρασιάτες πρόσφυγες που τους έλεγαν τουρκόσπορους όταν ήρθαν για να μην ξεχνιώμαστε ,αρβανίτες αλβανικά κατάλοιπα της τουρκικής κατοχής ,Βλάχους  εκ βαλκανικών χωρών, κ.α.
Τα τελευταία χρόνια μετά το ένα εκατομμύριο αλβανών του Σαμαρά, αποκτήσαμε άλλα δυο εκατομμύρια λάθρο από πενήντα χώρες του πλανήτη ως… πρόσφυγες.
Πόσοι είναι οι «Έλληνες - Έλληνες» που είχαν την ιθαγένεια από κτίση της γύρω στο 1900; Ούτε 2.000.000.
Αυτό και μόνο εξηγεί γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. Δεν θα μπουμε και στο θρησκευτικό μέρος γιατί εκεί κλαις. Είμαστε η «χριστιανική» χώρα που δεν έχει…. εκκλησία, αφού δεν υπάρχει εκκλησία της Ελλάδος αλλά ….μερικής Ελλάδος. Δηλαδή Στερεάς και Πελοποννήσου.
Η επόμενη μέρα θυμίζει αποκάλυψη.








Νιμιτς; «Η γεωγραφική έκταση της Μακεδονίας δεν περιορίζεται στην Ελλάδα. Η Ελλάδα κατέχει το μεγαλύτερο τμήμα, αλλά γεωγραφικά υπάρχουν και άλλα κομμάτια και άλλοι άνθρωποι που ζουν σε αυτά. Έχουν τη γλώσσα τους, τις παραδόσεις τους και επίσης αυτοπροσδιορίζονται ως ‘Μακεδόνες’ στη γλώσσα τους.
Mήπως πρέπει να το δούμε ως Ρωμαϊκή η Βυζαντινή αυτοκρατορία….. γεωγραφικά; Θα ήταν ποιο εύκολη η λύση. Αν το πάμε όπως λέει ο αγεωγράφητος θα πρέπει να γίνει παγκόσμια αλλαγή ονομάτων κι συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...