Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Τι κατάλαβες; Mπεεε.



Συναντήσεις με ξένα fund πραγματοποίησε στα γραφεία της Goldman Sachs στο Λονδίνο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας
Ο επικεφαλής της Eλληνογερμανικής  κεντρικής τράπεζας αναφέρθηκε στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, στις εκτιμήσεις της Τράπεζας για τα επόμενα βήματα που απαιτούνται καθώς και στις επικείμενες εκδόσεις ομολόγων στις οποίες αναμένεται να προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση πριν το τέλος του τρίτου προγράμματος τον προσεχή Αύγουστο.
Οι συζητήσεις του κ. Στουρνάρα με τους επενδυτικούς οργανισμούς επικεντρώθηκαν, επίσης, στις δήθεν ελληνικές και δήθεν τράπεζες ενόψει και της διαδικασίας των stress tests, αφού πολλοί εξ αυτών των επενδυτών συμμετέχουν ήδη και μάλιστα με σημαντικότατες θέσεις και στο μετοχικό κεφάλαιο των ελληνογερμανικων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.
Στις συναντήσεις έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων, η Soros Fund Management, η J.P. Morgan Asset Management, η Paulson & Co, η GoldenTree Asset Management, η York Capital, η BlueBay Asset Management, η Finisterre Capital LLP, η King Street, η Capital Fund Management, η Attestor Capital, η Standish Mellon Asset Management Company, η Pharo Management, η Al Breach, η Graticule Asset Management και η H2O.


 

GornaMakedonija σε μια λέξη -Αυτή η ονομασία της ΠΓΔΜ προκρίνεται


Republika GornaMakedonija (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας)
Θα έχουμε άνω Μακεδονία, κάτω Μακεδονία, πέρα Μακεδονία, δώθε Μακεδονία, άνω κάτω… πέρα-δώθε…μέσα-έξω , και το μουνί της Τσίπραινας  Μακεδονία με ….151 ψήφους. Εμείς πάντως θα…. διαδηλώσουμε στο Σύνταγμα.  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...