Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Μπορεί η λαοθάλασσα της Θεσσαλονίκης να σταματήσει την προδοσία;





Με σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική» εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έσπευσαν  στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης για να μην επιτρέψουν την ιστορική υπεξαίρεση του ονόματος και των ιστορικών τίτλων, αλλά και την συντριβή των αλυτρωτικών τάσεων Σλάβων, Βουλγάρων και Αλβανών στα ελληνικά βόρεια εδάφη. Από τα μεγάφωνα, οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ανακοίνωσαν μία ώρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση  ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ανέρχονται στους 200.000 Έλληνες,  


Αμφιβάλουμε πάντως εάν αυτό  σταματήσει την προδοσία γιατί είναι ειλημμένη υποχρέωση – εντολή. Ο Τσίπρας είναι αποφασισμένος να παραχωρήσει το όνομα με οποιοδήποτε πολιτικό κόστος. Εξάλλου σε δέκα χρόνια θα έχει ξεχαστεί η παραχώρηση.


Η μεγαλύτερη συγκέντρωση αλλά τα μπουκωμένα κανάλια δεν μεταδίδουν τίποτα!


 

ΝΤΡΟΠΗ για την ΕΡΤ! Δεν πήρε ...είδηση

 

Η ντροπή της ΕΡΤ - Ούτε η ΕΡΤ3 δε δείχνει τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη


Έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο μέσα στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης- ΒΙΝΤΕΟ





 

Συγκλονιστικές αεροφωτογραφίες από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία – Δείτε το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας λαός ακέφαλος, παίρνει
πρωτοβουλίες ενάντια στη θέληση των ανεγκέφαλων ηγετών του.
Ο Κούλης είναι …Κόρινθο.

Ανώνυμος είπε...

Για σκι εχει παει, ας πανε επειτα στις εκλογες να τον ψηφισουν.

Ανώνυμος είπε...

οι κλαψομουνες οι δημοσιογραφοι καταπιαν την γλωσσα τους σημερα το πρωι δεν ξεραν τι να πουν οι προδοτες οι εντολοδοχοι των αμερικανων.Ουστ κοπροσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ(ΕΒΡΑΙΚΗ..) . ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΑΤΑ....
ΟΥΣΤ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΟ-ΜΑΣΟΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...