Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Συμφώνησαν στα βουβά ότι... διαφωνούν.



Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη εξαπέλυσε ο Κούλης μετά τη ημίωρη ψυχρή  συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου για το Σκοπιανό, ξεκαθάριζωντας  εξ΄αρχής ότι προσήλθε στο Μέγαρο Μαξίμου ως είχε υποχρέωση ως εκ του θεσμικού του ρόλου. Σημείωσε ότι ο Αλέξης ενημερώνει σήμερα τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ έχει ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες τη διαπραγμάτευση για το όνομα, «προβαίνει σε παραχωρήσεις δίχως να έχει εξασφαλίσει μη αναστρέψιμα ανταλλάγματα» και υποστήριξε ότι είναι πολύ σοβαρή παράλειψη που δεν έθεσε σαν προϋπόθεση για τη διαπραγμάτευση την αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων. Ο κατακερματισμός της λύσης, δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδος και δεν μπορεί να γίνει δεκτός.
Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι τα πλάνα από τον υποτιθέμενο διάλογο μεταξύ τους  μπροστά στις κάμερες στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν είχαν ήχο. Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, η απουσία ήχου στα πλάνα με τον κ. Μητσοτάκη, οφείλεται σε αίτημα του επιτελείου του, το οποίο και έγινε αποδεκτό.
Προηγουμένως είχε σήμερα προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Τζέφρεϊ Πάιατ για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις για την συνάντηση του με τον Αλέξη, και για να πάρει τις δέουσες κατευθύνσεις.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους λένε επισήμως, ότι συζήτησαν …διμερή θέματα, ενώ ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε στον Πρέσβη τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, που έχει διατυπώσει και δημόσια, για το Σκοπιανό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εχει παρει κατι ποζες!!!! απαιχτος. μακραν ο πρωτος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...