Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Οι Τούρκοι "αιματοκύλισαν" το μοναδικό city resort της Ευρώπης.



Τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Από τους 640 εργαζόμενους έσφαξαν στο γόνατο τους 610 και άφησαν μόνο 30 (τριάντα) από το παλαιό προσωπικό. Μιλάμε για πρωτοφανή μακελειό βάζοντας μπροστά την “Four Seasons” για να φαίνεται ότι αυτή κάνει την βρώμικη δουλειά. Οπως μπορείτε να υποθέσετε τόσο ο ανεκδιήγητος Νεφελούδης, όσο και η ακόμη πιο ανεκδιήγητη Αχτσιόγλου του υπ. Εργασίας είναι εξαφανισμένοι. Οσο για την δήθεν ανακαίνιση που ανέλαβε ο Μπόμπολας είναι εντελώς πεπετζίδικη μια και αφορά γκρέμισμα κάποιων γυψοσανίδων και μόνο.

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης είχε ανακαινισθεί με κόστος 100 εκατ. ευρώ το 2004 ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Χαρακτηριστική της συμπεριφοράς των νέων Αραβοτούρκων ιδιοκτητών του Αστέρα είναι η επιστολή του πρώην Προέδρου των Εργαζομένων Παναγιώτη Κούκου  ο οποίος είναι ανάμεσα στους πολλούς που αφήνουν πίσω τους, στα χέρια των κατακτητών, το μοναδικό αυτό ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το κόσμημα της Αττικής γης.

 

ΕΙΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ Ο «ΑΣΤΕΡΑΣ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ... ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ... ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...


Οι τουρκαλάδες, από τους 640 εργαζομένους στον Αστέρα Βουλιαγμένης, κράτησαν μόνον τους... 30 !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...