Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Το ποτάμι της αλλαγής, γεμίζει την άδεια στέρνα του Κούλη.



«Αγαπητή Φώφη Γενηματά που σε λίγο θα βρεθείς μαζί μας» ήταν η ακριβής διατύπωση του προέδρου της ΝΔ ο οποίος συνέχισε: «Η εθνική ανάγκη της αντιμετώπισης της κρίσης μας έφερε δίπλα-δίπλα συμμάχους».
«Γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και να δρομολογήσει την έξοδο από την κρίση. Βάλαμε την πατρίδα πάνω από τα κόμματα ως υπεύθυνοι, ως πατριώτες πολιτικοί» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το Κίνημα Αλλαγής θα συμβάλλει στην νέα πολιτική πραγματικότητα.
Απευθυνόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι πολύ συχνά οι διαφορές μεταξύ της ΝΔ και του Ποταμιού είναι «δυσδιάκριτες».
«Το ρολόι των εκλογών χτυπάει αντίστροφα για να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος» έκλεισε την εισαγωγική ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης.
Έχουμε χρέος να ενώσουμε το λαό, να μιλήσουμε σε όλους τους Έλληνες. Με θάρρος και αποφασιστικότητα μπορούμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Οι επόμενες εκλογές δεν είναι για τις καρέκλες, είναι για τους πολίτες.
«Δεν είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στην ανέχεια. Αξίζουμε το καλύτερο και θα διεκδικήσουμε το μέλλον με μπροστάρη τη Νέα Δημοκρατία, η αλλαγή έρχεται. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και σ’ αυτό συμφωνούν η Φώφη και ο Σταύρος. Ο κ.Τσίπρας δεν αξίζει άλλη ευκαιρία. Του δόθηκε δύο φορές η ευκαιρία να κυβερνήσει και απέτυχε οικτρά», πρόσθεσε.


Γεννηματά στο συνέδριο της ΝΔ: Ο ειλικρινής διάλογος οδηγεί σε συγκλίσεις

Ειλικρινής διάλογος με τον Κούλη; Mαλλον ειλικρινή καρέκλα σκέφτεται.

Ο Θεοδωράκης έκλεισε το μάτι στη ΝΔ: Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε

Ψοφά για υπουργείο το ατιμούλικο
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμα το παιξει καλα το πολιτικο παιχνιδι η ΧΑ το βραδυ των εκλογων θα κλαινε με μαυρο δακρυ τα νεοταξιτακια ολα μαζι. να του στελνει μια φορα την βδομαδα μια τουρτα ο Μιχαλιολακος

Ανώνυμος είπε...

Και να μη ξεχάσουν μαζί με τα σκάνδαλα τους να ενώσουν και το χρέος των 400 εκατομμυρίων €.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...