Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Θέλεις και άλλο παράδειγμα ότι σε δουλεύουν ψιλό γαζί;



Υπερψήφισαν τελικά και οι διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την τροπολογία του υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή .

Η τροπολογία «πέρασε» με 146 «ναι», 62 «παρών» και 38 «όχι», πράγμα που σημαίνει ότι μπορούσε να καταψηφιστεί διότι δυνητικά υπήρχαν 154 όχι.
Οι παρόντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας... της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού δήλωσαν «παρών» ενώ ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων και Χρυσή Αυγή ψήφισαν «όχι».
Συνολικά, από την διαδικασία απουσίαζαν 57 βουλευτές που ήταν μάλλον του ΝΑΙ αλλά δεν είχαν το κουράγιο να το ψηφίσουν.  Κατά την ψηφοφορία ο μόνος αδικαιολόγητα «απών» από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο οποίος νωρίτερα είχε απειλήσει να καταψηφίσει την τροπολογία Κοντονή.

Αυτή η λινάτσα, ο γερμανοτσολιάς υφυπουργός παιδείας Μπαξεβανάκης, θέλει μόνον γιαούρτι, αυγά και κράξιμο;


Τα βοθρολύματα είναι ποιο χρήσιμα από δαυτους. 



ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ «ΑΘΗΝΑ 1997» !!!

Για τους υπόλοιπους 36 κατηγορουμένους έπαυσε η ποινική δίωξη λόγω παραγραφής, ενώ ένας εξ αυτών δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ουσιαστικά η υπόθεση κινείται στα όρια της παραγραφής, μια και ο κατηγορούμενος Ευάγγελος - Γεράσιμος Σαβράμης, ο αποκαλούμενος και «στρατηγός», θα κληθεί  να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της Δικαιοσύνης για αδίκημα που φέρεται ότι διέπραξε πριν από περίπου 20 χρόνια.

Χριστουγεννιάτικο«μποναμά» 4.000.000 ευρώ πήραν τα μπουρδελοκόμματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...