Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Κατάλαβες τι συμβαίνει στον πλανήτη γη;





Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε την μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ εντός 6 μηνών και να αναγνωρίσει ότι "η πόλη αυτή είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ".
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ να ξεκινήσει τη διαδικασία μεταφοράς της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ όπου βρίσκεται. Στην ομιλία του, ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε ιστορική αναδρομή στην ίδρυση του Ισραήλ και την πολιτική των προκατόχων του. Σε αυτό το πλαίσιο σημείωσε ότι η Ιερουσαλήμ είναι σήμερα η έδρα της κυβέρνησης του Ισραήλ, όπως και η έδρα του κοινοβουλίου και του Ανώτατου Δικαστηρίου. Οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία με τους Παλαιστινίους πρέπει να περιλαμβάνει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, λίγο μετά το διάγγελμα του Ντόναλντ Τραμπ επί του θέματος.
Ο Νετανιάχου, αφού μίλησε για μια ιστορική ημέρα, προέτρεψε και άλλες χώρες να ακολουθήσουν την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ και να μεταφέρουν τις πρεσβείες τους στην Ιερουσαλήμ.
Διαβεβαίωσε δε ότι το status quo στους ιερούς τόπους της Ιερουσαλήμ θα παραμείνει ως έχει.

Ε.Ε: Kαι τον σκύλο χορτάτο, και την πίτα ατόφια..

Η Ιερουσαλήμ πρέπει να είναι η πρωτεύουσα τόσο του Ισραήλ όσο και ενός μελλοντικού παλαιστινιακού κράτους, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, αντιδρώντας στην...
αναγνώριση από τον Ντόναλντ Τραμπ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ξεκάθαρη και ενιαία θέση. Πιστεύουμε πως η μόνη ρεαλιστική λύση στη σύγκρουση ανάμεσα στο Ισραήλ και στους Παλαιστίνιους βασίζεται σε δύο κράτη με την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα και των δύο», δήλωσε η Φεντερίκα Μογκερίνι σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Τράμπ εγκαθιστά και τον αντίχριστο στην Ιερουσαλήμ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ , ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑ ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...