Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ρε σούργελο άργησες πολύ να ανακαλύψεις τι …σούργελο είχες για αρχηγό.



Εισβολή στο γραφείο του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων στην Βουλή, Βασίλη Λεβέντη έκανε οργισμένη η κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου καταγγέλλοντας την ηγεσία του κόμματος για «άδειασμα» των βουλευτών της.

Αφορμή για την πρωτοφανή επίθεση της βουλευτή Β' Πειραιώς που εισήλθε στην Βουλή με το ψηφοδέλτιο της «Ένωσης Κεντρώων» αλλά πριν από λίγους μήνες ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη αποτέλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή Μάριου Γεωργιάδη στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Η κυρία Μεγαλοοικονόμου κατήγγειλε ότι πραγματικός στόχος του κ. Λεβέντη είναι να πετύχει την μεταγραφή του γιου του Μάριου Γεωργιάδη στην Νέα Δημοκρατία. 
«Εγώ θα αποκαλύψω πώς πουλάει τους βουλευτές του» φώναζε χαρακτηριστικά η κυρία Μεγαλοοικονόμου για να συνεχίσει «δεν έχει μπέσα, ντροπή. Δεν έχεις τσίπα, πουλάς τους βουλευτές σου για μια έδρα στη Νέα Δημοκρατία». Εκείνη την ώρα πάντως, ο κ. Λεβέντης απουσίαζε.


«ΝΤΟΥ» στην βουλή πρώην βουλευτού της Ένωσης Κεντρώων,στο γραφείο του Λεβέντη: Δεν έχεις τσίπα, κάνεις τεμενάδες στο Μητσοτάκη!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...