Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Για ένα κωλόσπιτο… τέσσερις στον τάφο.



Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες στους Αγίους Αναργύρους, εκεί που ένας 42χρονος εν ενεργεία αστυνομικός, σκότωσε αρχικά τη σύζυγο και την πεθερά του και στη συνέχεια την 4χρονη κόρη του, αφαιρώντας τη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο. Ο αστυνομικός με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και το Σαββατοκύριακο είχε συνοδεύσει τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα. Επέστρεψε πριν μερικές ώρες στην Αθήνα, σήμερα και αύριο είχε ρεπό. 
Οικονομικής φύσεως και συγκεκριμένα ένα σπίτι, φαίνεται πως ήταν η πιο πιθανή αιτία της φοβερής τραγωδίας με τέσσερις νεκρούς στους Αγίους Αναργύρους.
Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι οι σχέσεις του 46χρονου με την πεθερά του ήταν τεταμένες, επειδή δεν τους μεταβίβαζε το σπίτι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μόνιμο σημείο τριβής τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια ήταν το σπίτι που έμενε η πεθερά του αστυνομικού. Ο 47χρονος ήθελε να φύγει η πεθερά από τον πρώτο όροφο (το ζευγάρι διέμενε στον δεύτερο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας) και να το κάνουν ιατρείο για την σύζυγό του, η οποία είναι ιατρός ρευματολόγος στο ΙΑΣΩ, ώστε να μην πληρώνουν ενοίκιο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα όταν κλήθηκαν από συγγενείς της οικογένειας που τους αναζητούσαν από το πρωί αλλά δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν.
Οι αστυνομικοί, πήγαν στο σπίτι και έπαθαν σοκ. Παραβίασαν την πόρτα και τους βρήκαν όλους νεκρούς. Από τις πρώτες ενδείξεις που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ο αστυνομικός, εκτέλεσε την κορούλα του μόλις 4 ετών, την σύζυγό του και την πεθερά του και μετά έδωσε τέλος στην ζωή του.
Ο αστυνομικός, ήταν αρχιφύλακας στην φρουρά της Βουλής και τώρα ήταν αποσπασμένος στην φρουρά του Σημίτη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλους τους παλαβιάρηδες τραμπούκους έχουν για φρουρούς, γιατί κανείς λογικός δεν πάει να προστατεύει πολιτικό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...