Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Εάν ενδιαφερόσασταν για όσα γίνονται, θα τους παίρνατε με τις πέτρες από …χθές. .



Κύριε Πρωθυπουργέ,

Εκτός της πρώτης κατάθεσης που έκανε ο ΖΑΡΑΜΠ στις 6 Ιουλίου 2015, υπάρχει και μια δεύτερη που εμπλέκει στην υπόθεση την Ελλάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.
Ο Μοχάμεντ Ζαράμπ (aka“Kartalmsd”), έστειλε εντολή πληρωμής ύψους 363.971 ΕΥΡΩ και σε ένα χειρόγραφο του στην γλώσσα
Φαρσί, που επισυνάπτεται σε ένα mail του, έδινε εντολή να κατατεθούν 75.524 ευρώ σε κάποιες … “οντότητες” («entities») στην Ελλάδα!
– ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ … “ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ” κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ; – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΗΣ ΤτΕ;;;
Δεν μπορεί να γνωρίζει όλος ο πλανήτης τι συνέβη με τον Ζαράμπ κι εσείς να μην γνωρίζετε σε ποιούς κατέθεσε χρήματα στην Ελλάδα και για ποιο λόγο!
Αν πάλι είναι θέμα … ανικανότητας και πολιτικής αφασίας, γιατί δεν ρωτάτε τον άσπονδο φίλο σας και Διοικητή της ΤτΕ κ.Στουρνάρα, να ελέγξει τα συγκεκριμένα transactions και να σας διαφωτίσει;
Σε τρεις μέρες έρχεται ο Ερντογάν, ως επίσημος καλεσμένος σας! Σε μια στιγμή που ουδείς δέχεται καν να μιλήσει μαζί του, εσείς τον καλείτε και … τον χρεώνεστε!
Mε δεδομένο ότι ο Ζαράμπ είχε Ν-Α-Υ-Τ-Ι-Λ-Ι-Α-Κ-Ε-Σ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ επιχειρήσεις, δεν ρίχνετε μια ματιά στα αρχεία να δείτε σε ποιους έστειλε ο Ζαράμπ χρήματα στην Ελλάδα;
Διότι αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, και οι δύο οι τραπεζικές αυτές μεταφορές, είναι αναπόσπαστα τμήματα της εγκληματικής οργάνωσης του Ζαράμπ που εμπλέκεται ο υπουργός Οικονομίας του Ερντογάν Τσαγλαγιάν, καθώς και ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος!
Και οι δύο αυτές καταθέσεις, αποτελούν τμήμα ενός σοβαρότατου κατηγορητηρίου μιας υπόθεσης που δικάζεται αυτές τις μέρες κι έχει προκαλέσει διεθνή σάλο!

Επιμένετε ακόμα να δεχτείτε στην Αθήνα τον κ.Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν;

George Adalis B

 

Παυλόπουλος –Κοτζιας εκλιπαρώντας….«Σεβάσου τη Συνθήκη της Λωζάνης και μην προκαλέσεις στη Θράκη»


Εμείς θα ρωτήσουμε κάτι πολύ σοβαρότερο. Υπάρχουν αυτή την στιγμή ελληνοτουρκικά καταστήματα σε κινέζικο στυλ «DUTY FREE» στην Ελλάδα και πόσα. Πηγαίνουν μπουλουκηδόν με πούλμαν τους τουρίστες για να ψωνίσουν, και πως διεκπεραιώνονται οι αγορές των; Είναι το νούμερο ένα εθνικό σκάνδαλο στην Ελλάδα.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε απάντηση του τελευταίας παραγράφου σε ενημερώνω ότι…. Η διευθύντρια του Eurοpean Travel Tours, Κατερίνα Πάλα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι Τούρκοι επιχειρηματίες είναι οι πιο σοβαροί πελάτες για αγορά ελληνικής τουριστικής γης και μάλιστα, όπως αποκάλυψε, οι Τούρκοι επιχειρηματίες που ήδη δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού έχουν ήδη ανοίξει επιχειρήσεις τουρκικών συμφερόντων σε… 12 ελληνικά νησιά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...